Επιχείρηση «δολοφονίας» Έλληνα πιλότου. (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
f16-tourkika

Σκληραίνει τη στάση της η Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις και δεν αρκείται απλά σε αναγνωρίσεις των τουρκικών αεροσκαφών που παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο αλλά προχωρά σε εμπλοκές και αερομαχίες.

Σε 15 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν τουρκικά αεροσκάφη την Πέμπτη σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκαν και δύο εικονικές αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.

Τα συνολικά επτά τουρκικά αεροσκάφη (έξι F-16 και ένα CN-235) προέβησαν επίσης σε επτά παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.

Τέσσερα από τα τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα, ενώ τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. “ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΤΩ” ΧΑΧΑΧΑ!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ…ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ALPHA ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΥΦΑΚΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ…”ΘΕΡΜΟΒΟΛΙΔΕΣ” ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ALPHA…ΤΑ F16 ΕΧΟΥΝ “ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ”!!! ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ…ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ALPHA

Comments are closed.