Επίθεση κατά του Ερντογάν στο Λονδίνο έξω από το ξενοδοχείο του – Eπενέβησαν οι σωματοφύλακες(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
er

Άδοξο τέλος είχε η μίνι «φιέστα» που είχε στήσει η τουρκική αντιπροσωπεία για τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Λονδίνο.

Έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει ο Τούρκος πρόεδρος είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα οπαδοί του, οι οποίοι κρατώντας τουρκικές σημαίες άρχισαν να τον επευφημούν όταν βγήκε στον δρόμο για να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για τη δεξίωση που παραθέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ.

Ωστόσο οι επευφημίες των οπαδών του, επισκιάστηκαν από τις αποδοκιμασίες ορισμένων ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί στο απέναντι πεζοδρόμιο και τα οποία φώναζαν συνθήματα εναντίον του Ερντογάν και της πολιτικής του.

Η παρουσία τους όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας αλλά και των ανδρών της ασφάλειας του Τούρκου προέδρου προκειμένου να μην πλησιάσουν κοντά στον Τούρκο πρόεδρο και τους υποστηρικτές του. Παράλληλα ο Ερντογάν απέφυγε να πλησιάσει τους υποστηρικτές του και οδηγήθηκε κατευθείαν στο αυτοκίνητο που είχε σταθμέυσει έξω από το ξενοδοχείο.

Το βίντεο με τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Τούρκου προέδρου ανάρτησε νωρίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης.

«Με … χειροκροτηματα και αποδοκιμασιες η αναχωρηση-φιεστα Ερντογαν απο το ξενοδοχειο του στο Λονδινο» έγραψε σχετικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: