Εξελίξεις στην αυτοκτονία της 47 χρονης στο Μall! To κινητό, η ασφαλιστική και το χωριό…

Κοινοποίηση:
mall_marousi3_2703

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις γύρω από την αυτοκτονία της 47χρονης γυναίκας μέσα στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι!

Υπενθυμίζεται ότι μία 47χρονη γυναίκα, η οποία μιλούσε έντονα στο κινητό της τηλέφωνο, έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, καθώς από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους και προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας του Εμπορικού κέντρου, φαίνεται η άτυχη γυναίκα να βρίσκεται στην κορυφή της κυλιόμενης σκάλας στο 3ο επίπεδο του κέντρου, να μιλά στο κινητό της τηλέφωνο έντονα και στην συνέχεια να ανεβαίνει στην κουπαστή του διαχωριστικού και να βουτά στο κενό.

αυτοκτονία της 47 χρονης στο Μall

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, πρόκειται για μία 47χρονη από την Λέσβο, η οποία εργαζόταν σε μεγάλη ασφαλιστική Εταιρεία και η μητέρα της το τελευταίο διάστημα διαμένει σε χωριό της Εύβοιας.

Η τραγωδία που σημειώθηκε στο Mall έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο! Μια αποκάλυψη βόμβα έρχεται να ταράξει τα δεδομένα και να φέρει νέα δεδομένα στην υπόθεση!

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της τραγωδίας στο Mall, όπου το βράδυ της Τετάρτης μία γυναίκα έχασε τη ζωή της πηδώντας από τον τρίτο όροφο!

Τι αποκάλυψε η μάρτυρας πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια για το περιστατικό!

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR προβλήθηκαν δηλώσεις μαρτύρων που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Μία δήλωσε αλλάζει τα δεδομένα με το θάνατο της 40χρονης, η οποία δεν πέθανε ακαριαία! Συγκεκριμένα η κοπέλα που ήταν παρούσα στο περιστατικό είπε: «Ήταν ένας γιατρός και της είπε “αν καταλαβαίνεις κούνα το κεφάλι σου” και εκείνη το κούνησε»!

αυτοκτονία της 47 χρονης στο Μall

Στο σημείο ήταν και η μουσικοσυνθέτης Φωτεινή Δάρρα, η οποία δήλωσε: «Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, προχώρησα λίγο και είδα τη γυναίκα στο πάτωμα. Είδα να τρέχει ο σεκιούριτι στο σημείο».


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.