Ελληνοαλβανικός «πόλεμος»! Κακαβιά: Σκηνές έντασης & καταγγελίες για άσχημη συμπεριφορά στα Αλβανικά σύνορα – Δείτε τι δήλωσαν Έλληνες στην κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

“Πήγαμε   με ειρηνικό τρόπο για να τιμήσουμε τη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα και η αλβανική κυβέρνηση μας εμπόδισε την είσοδο    ως “ανεπιθύμητους”  και δημόσια απειλή για τη χώρα .” δήλωσαν  κάποιοι από τους Έλληνες που δεν μπόρεσαν  να παρευρεθούν σήμερα στους Βουλιαράτες στο  μνημόσυνο του 35χρονου.
Μερικοί  μάλιστα εξ αυτών  μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν στο σημείο   κατήγγειλαν απαράδεκτες συμπεριφορές και χειρονομίες   στα αλβανικά σύνορα που μόνο ντροπή προκαλούν,όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Η στάση των αλβανικών Αρχών έφερε την αντίδραση των Ελλήνων εμποδίζοντας με τη σειρά τους   τη διέλευση αλβανικών οχημάτων στο ελληνικό έδαφος  με την τάξη να αποκαθίσταται  έπειτα από  αστυνομική επέμβαση .
Και μπορεί να μην μπόρεσαν να βρεθούν σήμερα στους Βουλιαράτες με τον δικό τους  όμως
τρόπο τίμησαν τη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα ,τελώντας μνημόσυνο στη συνοριακή πύλη της Κακαβιάς με τη συνδρομή ιερέα που έφτασε στα    σύνορα από το Δελβινάκι γι΄αυτόν αποκλειστικά το σκοπό .

epirus-tv-news.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μην αναρωτιομαστε γιατη η αστυνομια εχει εξαφανιστει,ειναι απασχολημενη με την διακηνηση η ελεγχο των ναρκωτικων(25δις ευρω κερδη ειναι αυτα μονο το 2017).Εαν οχι τουλαχιστον τους κανει πλατες η Γ.Α.Δ.Α. Σε καθε γειτονια θα δειτε”απορους” και ανεργους εισοδηματιες επιδοματων αθιγγανους(οδηγων οχηματων τελευταιας γενιας και χωρις διπλωματα και προσωπικο α.φ.μ φυσικα) κ τις οικογενειες τους(συνηθως τους εχουν “αποθηκουλες τους” για την “πραματια τους”) αλβανους κλπ- κ φυσικα παντα ο “εγκεφαλος” ειναι ελληνας..Καληνυχτα ελλαδα..

  2. Ο Σόρος σωριάστηκε στη σωρριασμενη από πύον αλβανική προπαγάνδα και παίζει σωρριασμενα(μαλακις………….α παιχνίδια εναντίον μας τα σκοπιά νομίζουν κάτι αλλά όμορφα θα σωρριαστουν και αυτά ζήτω η ΕΛΛΑΔΑ τιμή και δόξα στον αθάνατο Κωνσταντίνο Κατσαφάδος και στους Βορειοηπειρώτες Έλληνες που κρατούν λέω στους πατριώτες 1234567890

  3. Ειμαστε υπο ανθελληνικη κατοχη παρτε το χαμπαρι….εδω ο Τουρκος εμπαινε το 74 και κοιτουσαν με τα Φαντομ αραγμενα που Φαντομ ειχαμε μονο εμεις….. και εχουν το θρασσος τωρα μετα απο τοσα χρονια κατι παππουδια πιλοτοι να μιλανε αντι να χοθουνε σε καμμια τρυπα οι προδοτες τωρα θα κανουν την διαφορα τωρα που μας εχουν καταστρεψη τελειως

  4. Με τα F-16s που εχετε aναβουν σαν λαμπαδες της Λαμπρης οι μπασταρδοι.Ενας ωραιος τρελλος χρειαζεται με τα κοτσια που κανενας απο εσας δεν εχει.

Comments are closed.