Ελένη Βιτάλη: Τζίφρα το σλαβοκομμούνι, για την διχοτόμηση. Κρίμα που κάποτε πονέσαμε για το έρεβος της “ντράγκας” που την κατέστρεψε. Ουστ και συ

Κοινοποίηση:
vitali

Στην κατάπτυστη λίστα των “158 ανθρώπων της Τέχνης και του Πολιτισμού”- ποιας Τέχνης τώρα, ο Θεός να την κάνει- και η κυρά Ελένη η Βιτάλη που έβαλε φαρδιά πλατιά την τζίφρα της. Στο βρωμόχαρτο που υπέγραψε και η τραγουδίστρια,  αναφέρεται ότι «στην κοινωνία μας σήμερα διεξάγεται μια σύγκρουση που υπερβαίνει το στενό πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης, υπερβαίνει το τοπίο των πληγωμένων κοινωνικών σχέσεων και ακουμπάει το ουσιαστικό πεδίο των πολιτισμικών σχέσεων.  Παρατηρούμε ότι κάποιοι θέλουν λυσσασμένα να γυρίσει η Ελλάδα 100 χρόνια πίσω. Ένα φοβικό, βαθιά οπισθοδρομικό και αντιδραστικό αφήγημα έχει βγει από τα σκοτεινά ντουλάπια της ιστορίας, με αφορμή την “Συμφωνία των Πρεσπών” κλπ κλπ.

Κρίμα που πονέσαμε, τότε που είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά και είχαμε γράψει κάτι αράδες για να στηρίξουμε την προσπάθεια για την απεξάρτησή της από τις ντράγκες.

Τελικά τα κουμούνια, δεν θέλουν λύπηση. Πάτημα στον λαιμό θέλουνε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΒΡΗΚΕ ΞΑΝΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΕΖΟΥ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΥ !

  2. ΠΑΣΟΚτζου φανατική ήταν τότε που αναδείχτηκε στα 80ς η τύπισσα και μετά κλασικά στήριξε ΣΥΡΙΖΑ

  3. Έχει άποψη και το γυφτοτραβέλι.

  4. Ποτε δεν την γουσταρα.Μια αριστερη ξεφτυλισμενη τσοντα του Ελληνικου συστηματος εξιυσιας.Δηθεν το επαιζε διαφορετικη ενω κολυμπαει μεσα στο συστημα.Με μυαλο θολο απο τις ουσιες δεν μπορεις να ξεχωρισεις την πο@τσα απο την βουρτσα.Ποσο μαλλον οταν υπογραφεις για τετοια μεγαλα Εθνικα θεματα σκατοκουμμουνι.

  5. …κοινως μας λεει καλο ειναι προς χαρην της ειρηνης να δινουμε κωλο σε ολους….δωσε εσυ μωρη γαμιολα….εμεις δεν γουσταρουμε….

  6. Γαμώ τη γυφτιά σου παλιοκαριόλα. Έχουν γνώμη και οι σκατόγυφτοι τώρα !

  7. Ηλιθιο πλάσμα εσυ και οι όμοιοι σου θελετε να πάτε την Ελλαδα εκατό χρονια πίσω. Τοτε που η Ελλαδα ηταν απο τον Όλυμπο και κατω. Φτου σου.

  8. Καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει ……η αναρχοκουμουνα……

  9. Μια κολογυφτισα που γκαριζει σαν γαιδαρος.

  10. τον τιτλο καλλιτεχνης μονο ο νοτης μπορει να τον φερει. οι υπολοιποι ειναι διασκεδαστες-ανθρωπακια που απλα συρονται απο τον κοσμο σε δημοσιες δηλωσεις για να διατηρησουν το κοινο-πελατεια τους ειτε στηριζουν πρεσπες ειτε οχι

  11. ΚΡΙΜΑ,ΚΥΡΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΨΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ……ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗ……..ΨΥΧΗ ΣΟΥ ! ! ! ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ Η ΝΟΣΟΣ ΣΟΥ !
    ΜΥΡΩΔΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ( ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ) ΠΟΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο …ΤΣΙΠΡΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΑΦΙΚΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ( ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ) ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΘΥΜΩΝ,ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ! ΟΜΩΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ,ΑΔΕΛΦΙΑ,ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ! ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ !

  12. Οι αθίγγανοι πρέπει να ξεκουμπιστούνε από την Ελλάδα ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ με κάθε μέσο, όσο για την καλλιτέχνη της δεκάρας σοβαρή τέχνη και τραγούδια-επιτυχίες, λερώνω και την λέξη, (βαράγαν μ@@ακία…) – αυτή και ο μάγκας

  13. Λαμιώτισσα είναι άρα ξέρει που θα φτάσουν τα σύνορα και δεν τη νοιάζει.

  14. ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΒΙΚΟΙ ΜΑΝΤΑΜ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ 3000 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ Α ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

  15. Ετσι ευχαριστησε τους μαλακοραγιαδες που την εκαναν φιρμα , αυτη θα επρεπε να κανει πιπες σε παπουδες για 10 ευρω οπως ολες οι γυφτισες.

  16. Γιουφτσα ειναι .
    Β-ρομα’
    Ουστ σιχαμενη φαρα !

  17. Living in Greece must always come with a warning label such as the one that follows.
    WARNING:LIVING IN GREECE IS DANGEROUS FOR THE NATURAL DEVELOPMENT OF THE BRAIN

  18. Γνωστη “αοιδος” γυφτικης καταγωγης.Λογικο λοιπον….

Comments are closed.