Εικόνες – σοκ: Πήδηξε με το παιδί της από τον 3ο όροφο για να σωθούν από το φλεγόμενο σπίτι – Η δραματική διάσωση [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
2786220

Συγκλονιστικές είναι οι σκηνές από το videο της διάσωσης μιας οικογένειας από φλεγόμενο σπίτι στο κέντρο της Κέρκυρας.
Μια μητέρα βούτηξε αγκαλιά με το κοριτσάκι της από το μπαλκόνι του φλεγόμενου κτιρίου στο Μαντούκι Κέρκυρας προκειμένου να σώσει το παιδί από τις πύρινες φλόγες που απειλούσαν τη ζωή τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το corfupress.com, για να το προστατέψει από την πτώση, το τύλιξε με το σώμα της με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα στη θωρακική χώρα και να απαιτηθεί χειρουργείο, με το μικρό παιδί ωστόσο να σώζεται χωρίς να τραυματιστεί!

Σωτήρια για το παιδί και την γυναίκα που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κέρκυρας χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της ήταν η τέντα παρακείμενου εστιατορίου.

Ο άνδρας της που εγκλωβίστηκε αρχικά στο μπαλκόνι και κρεμόταν επί ώρα στα κεραμίδια του τρίτου ορόφου σπιτιού, διασώθηκε με την επέμβαση των πυροσβεστών και των υπαλλήλων της πολιτικής προστασίας του δήμου Κέρκυρας οι οποίοι κατάφεραν να τον πλησιάσουν, με ανυψωτικό μηχάνημα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται διασωληνωμένος καθώς εισέπνευσε μεγάλη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα.

Οι δραματικές στιγμές μετά την πτώση αποτυπώνονται στα βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πρεπει ν υπαρχουν υποχρεωτικα τσουληθρες σ ολες τις πολυκατοικιες για ωρα αναγκης. Ή ν καποιο αλλο συστημα διασωσης

Comments are closed.