Εδώ γίνεται της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα και εμείς θα γίνουμε… Χόλιγουντ!

Κοινοποίηση:
hollywoodsign

Η περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να αποτελέσει το “σπίτι” νέων κινηματογραφικών στούντιο, σε έκταση η οποία στο σύνολό της θα φτάνει τα 25.000 τ.μ., με οκτώ κινηματογραφικά πλατώ, εκατοντάδες εργαζόμενους , εκατομμύρια ευρώ σε ανταποδοτικά οφέλη (θέσεις εργασίας, αύξηση τζίρου από παράπλευρες επαγγελματικές δραστηριότητες κ.α).

Την επίσημη ανακοίνωση έκαναν οι “εμπλεκόμενοι” φορείς, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων- ΕΚΟΜΕ και εκπρόσωποι των επενδυτών της Nu Boyana Studios -μέλος του ομίλου της Millennium Films.

Παρών στη συνέντευξη Τύπου ήταν ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος το χαρακτήρισε “ένα απολύτως σωστό βήμα”, τονίζοντας ότι “όχι μόνο θα συνεχίσουμε με αυτό το βήμα, αλλά θα επενδύσουμε και πάνω του για να μπορέσει να κάνει πολύ περισσότερα βήματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα”. Επίσης παρόντες ήταν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο βουλευτής, Σταύρος Καλαφάτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: