«Είναι υπέροχη! Έχει φοβερό στήθος και υπέροχα οπίσθια. Ήμασταν κολλητές. »: Η Mel B αποκάλυψε ότι έκανε σεξ με άλλη Spice Girl και έβαλε «φωτιά» στο γάμο της (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Είναι υπέροχη, ακόμα πιο υπέροχη στην πραγματική ζωή. Έχει φοβερό στήθος και υπέροχα οπίσθια», οι “πικάντικες” αποκαλύψεις της Mel B για την Geri Haliwell, που έβαλαν «φωτιά» στην επανένωση των Spice Girls αλλά και στον γάμο της δεύτερης.

Λίγους μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση πως οι Spice Girls ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν περιοδεία στην Ευρώπη, η Mel B, η οποία έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι αμφιφυλόφιλη, αποκάλυψε στην εκπομπή του Piers Morgan, Life Stories, ότι έκανε σεξ με μια εκ των Spice Girls και συγκεκριμένα με την Τζέρι Χάλιγουελ, την εποχή που μεσουρανούσαν.

«Ήμασταν κολλητές. Απλώς συνέβη. Θα με μισήσει για αυτό γιατί πλέον είναι πολύ καθωσπρέπει στο εξοχικό της σπίτι με τον άντρα της, αλλά είναι γεγονός. Συνέβη και γελάσαμε και αυτό ήταν όλο», είπε, μεταξύ άλλων, η Mel B. «Είναι υπέροχη, ακόμα πιο υπέροχη στην πραγματική ζωή. Έχει φοβερό στήθος και υπέροχα οπίσθια», συμπλήρωσε.

Οι νέες δηλώσεις της 43χρονης έχουν προκαλέσει πανικό από σχόλια και αντιδράσεις. Σύμφωνα με τη Daily Mail, αμέσως μετά τη συνέντευξη, η Mel B τηλεφώνησε στην Τζέρι για να της ζητήσει συγγνώμη, η οποία όμως δεν χάρηκε καθόλου με τις αποκαλύψεις που έκανε η πρώτη. Να σημειωθεί βέβαια πως η Mel B έχει απασχολήσει πρόσφατα τα βρετανικά ταμπλόιντ, όταν αποκάλυψε πως ο πρώην σύζυγος της ήταν βίαιος και την έβαζε να συμμετάσχει σε διάφορα ερωτικά όργια με άλλες γυναίκες παρά τη θέληση της.

Τα ξένα δημοσιεύματα τονίζουν πως οι νέες αποκαλύψεις, πιθανά να θέσουν σε κίνδυνο την υλοποίηση της περιοδείας των Spice Girls, αφού παραμένει άγνωστο το ποια θα είναι η αντίδραση της Τζέρι, αλλά και του συζύγου της.

 


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: