ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ! Ενα απέραντο hot spot η Ελλάδα: Σε ποιες περιοχές θα μεταφερθούν 20.000 μετανάστες από τα νησιά (Χάρτες)

Κοινοποίηση:
hotspot

Περίπου 20.000 μετανάστες από τα νησιά, θα μεταφερθούν σε δεκάδες περιοχές σε όλη την Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2019.

Για το σκοπό αυτό, θα επιστρατευτούν ξενοδοχεία, εργοστάσια, κοντέινερ σε βιομηχανικές περιοχές, ακόμα και κτίρια που λειτουργούσαν ως σούπερ μάρκετ.

Μεταξύ των περιοχών όπου θα μεταφερθούν μετανάστες, βρίσκονται η Βασιλίτσα Γρεβενών με τρία ξενοδοχεία, ο Κορησός Καστοριάς με 1 ξενοδοχείο, ο Αλμυρός Βόλου σε ένα σούπερ μάρκετ, η Αμφισσα, όπου θα διατεθεί ένα εργοστάσιο για την φιλοξενία μεταναστών και το Αντίρριο όπου οι μετανάστες θα φιλοξενούνται σε κοντέινερ.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από το star θα διατεθούν επίσης δύο μονάδες στο Δίστομο και την Αντίκυρα Βοιωτίας, 4 μονάδες στην Αχαΐα και συγκεκριμένα στο Ρίο, την Πάτρα, στην Αγυιά και κοντά στο Βουπράσιο, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ξενοδόχοι στο χωριό Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, στην Ευρυτανία και έξω από την Ιεράπετρα.

1.000 μετανάστες μέχρι τη Δευτέρα

Ηδη, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τις επόμενες ημέρες και μέχρι τη Δευτέρα προγραμματίζει τη μετακίνηση περίπου 1.000 αιτούντων άσυλο από τα νησιά του Αιγαίου προς την ενδοχώρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ειδικού Γραμματέα Υποδοχής, Μάνου Λογοθέτη, ιδιαίτερη προτεραιότητα θα δοθεί στην αποσυμφόρηση της Σάμου. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του μήνα θα μετακινηθούν τουλάχιστον άλλοι 2.000 προς την ηπειρωτική Ελλάδα.

Οι παραπάνω ενέργειες γίνονται στο πλαίσιο του σχεδιασμού του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη μετακίνηση μέχρι το τέλος Νοεμβρίου «μεγάλου αριθμού πολιτών τρίτων χωρών αιτούντων άσυλο από τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών του Αιγαίου προς χώρους υποδοχής με αναλογική διασπορά σε όλες τις περιφέρειες της ενδοχώρας», υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Μεταφορά στην ενδοχώρα 20.000 μεταναστών

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ενημερώνοντας τους βουλευτές της ΝΔ, μέλη των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής, για τις βασικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για το άσυλο,ανέφερε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν μεταφερθεί από τα νησιά στην ενδοχώρα 20.000 άνθρωποι. Θα είναι όλοι οικογένειες.

Θα υπάρξει ισοκατανομή και θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία και σε δομές που θα έχουν τις στοιχειώδεις υποδομές δηλαδή, θα πληρούν συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης. Οι 10.000 από αυτούς θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία και άλλες 10.000 σε προσωρινά καταλύματα που θα στηθούν σε βιομηχανικές περιοχές που έχουν υποδομές, ηλεκτρικό και νερό.

 

     

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ωραία πάμε κατά διαόλου κανονικότατα..

  2. νεα δημοκρατια.
    39,85

    συριζα
    31,53

    πασοκ
    8,10

    κκε
    5,30

    ελληνικη λυση
    3,70

    μερα 25
    3,44

  3. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γκρινιαζετε αφου δεν μιλαει κανεις ςας οταν θα ερθει η ωρα και θα σας σφάξουν σαν τα κοτοπουλα τοτε θα ειναι πολυ αργα διαταγη περιμένουν ξυπνηστε επιτέλους

  4. Καλημέρα Στέφανε,

    Αντί να Υπάρξει Ισοκατανομή των Λαθρο-Μεταναστών στις Διάφορες Χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης, Ώστε να Αντιμετωπισθεί Συνολικά το Πρόβλημα από την ΕΕ, Γινεται Ισοκατανομή στις Διάφορες Περιοχές της Ελλάδος.

    Η Ευρωπαική Ένωση Έχει Ήδη Κλείσει τα Σύνορα για Πολίτες Τρίτων Χωρών ( Εκτός ΕΕ ) που Έρχονται στην Ευρώπη ΠΑΡΑΝΟΜΑ, μην Ακολουθώντας τις Νόμιμες Διαδικασίες και η Ελλάδα και με τη Νέα Κυβέρνηση, Συνεχίζει να Λέει ότι το Πρόβλημα δεν Είναι Ελληνικό, αλλά Ευρωπαικό. Από τη Στιγμή που η ΕΕ Έχει Κλείσει τα Σύνορα για τους Λαθρο-Μετανάστες, το Πρόβλημα Αυτομάτως Καθίσταται ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    Η FRONTEX που Έχει Εγκατασταθεί στα Ελληνικά Νησιά με Σκοπό τη Φύλαξη των Συνόρων και να Εμποδίζει την Είσοδο Λαθρο-Μεταναστών στην Ελλάδα, και την Ευρώπη Γενικότερα, το Μόνο που Κάνει, και το Βλέπουμε και από τις Εικόνες στα Νησιά, Είναι να τους Καλοδέχεται και να τους Πηγαίνει στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

    Είναι αυτό που Λέμε ότι οι ΜΚΟ Παίζουν Μεγάλο Ρόλο στην Ιστορία αυτή, με όλο το Χορό Εκατομμυρίων που Στήνεται στις Πλάτες Όλων Αυτών των Ανθρώπων, και θα Συνεχίσουν Ασφαλώς να Έρχονται στην Ελλάδα και να Παραμένουν Εγκλωβισμένοι και να Δημιουργούν Συνεχώς Προβλήματα στις Τοπικές Κοινωνίες, εάν δεν Αλλάξει η Πολιτική στο Μετανατευτικό από την Πλευρά της Ελλάδος, που Μέχρι Στιγμής δεν Βλέπουμε να Συμβαίνει.

    Είναι Απολύτως Βέβαιο ότι Αργά ή Γρήγορα στην Ελλάδα θα Υπάρξει Εξέγερση από τον Ελληνικό Λαό, Παίρνοντας το Νόμο στα Χέρια του, και τότε Πολύ Φοβάμαι ότι θα Δούμε Άσχημες Καταστάσεις, όπως ακόμη να Συλλαμβάνει ο Κόσμος Λαθρο-Μετανάστες και να τους Πετά στη Θάλασσα. Μπορεί να Ακούγεται Λίγο Βαρύ Αυτό που Λέω, αλλά με 20.000 Λαθρο-Μετανάστες που Μεταφέρονται στην Ενδοχώρα και Ποιός Ξέρει Πόσοι Ακόμη θα Μεταφερθούν στην Ηπειρωτική Ελλάδα, αφού στα Νησιά με τις Συνεχείς Αυξανόμενες Ροές Κάθε Μέρα από την Τουρκία, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ.

    Και τότε να Δούμε τι θα Λένε τα Φιλέσπλαχνα Ελληνικά ΜΜΕ που Καθε Μέρα Προπαγανδίζουν, Λέγοντας ότι Όλοι Όσοι Έρχονται Είναι Πρόσφυγες, είναι Απελπισμένοι, είναι Κατατρεγμένοι και Επιθυμούν μία Καλύτερη Ζωή.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΦΑΒΕΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ……

  6. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΤΙ ΔΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ…ΤΟ 1922 ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2022 ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΥ ΝΔΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΛΟΑΤΚΙ ΑΝΤΙΦΑ ΚΝΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΛΒΑΝΩΝ…ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

  7. θα κόβουν το ρεύμα από Έλληνες που δεν πλήρωσαν γιατί δεν μπορούσαν και θα το πληρώσουν κάποια στιγμή για να το δίνουν τζάμπα μαζί με σπίτι στους λάθρο . Βρε τι μπουρδέλο είμαστε .

  8. Ε, πρεπει να κανουν χώρο στα νησιά για την επόμενη φουρνιά. Είπαν πως η Ελλαδα αντέχει τριανταπέντε εκατομμυρια. Ε, δεν χωράνε ολοι αυτοι στα νησιά. Πρεπει να τους φέρουν και στην ενδοχώρα. Ρε, σπιτια μας θα τους ΒΑΛΟΥΝ ρεεεεε!!! Τωρα ομως ειναι αργα. Οταν επρεπε να ξυπνήσουμε, εμεις κοιμόμασταν. Και οταν καποιοι φώναζαν για τον κίνδυνο που ερχόταν καποιοι αλλοι τους έλεγαν φασιστες και ρατσιστές. Τωωωρα, θα τους λουστουμε. Και πολυ φοβαμαι πως τελικα θα αναγκαστούμε εμεις να φύγουμε απο την πατριδα μας και να γίνουμε προςφυγες. Σε εμας ομως δεν θα δινουν σπιτια, τζαμπα ρεύμα και επιδόματα. Εμας θα μας κυνηγούν οπου κι αν πάμε.

Comments are closed.