ΕΡΤ: Άγρια σκηνικά στο κανάλι – Βγήκαν «μαχαίρια»

Κοινοποίηση:
ert-sima

Αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ με κόψιμο της Κατερίνας Ακριβοπούλου και του Νίκου Παναγιωτόπουλου, αλλά και μετακίνηση του Νίκου Μερτζάνη λίγο πριν το τέλος της σεζόν.

Βέβαια στους δύο δημοσιογράφους προτάθηκε να παρουσιάζουν άλλες εκπομπές με την Ακριβοπούλου να λέγεται ότι θα απαντήσει θετικά αναλαμβάνοντας καθημερινή εκπομπή μετά τα μεσάνυχτα ενώ ο Παναγιωτόπουλος αποχώρησε από την κρατική τηλεόραση.

Οι αλλαγές αυτές αποσκοπούν στην «ενδυνάμωση του προγράμματος» όπως υποστηρίζουν στελέχη της αλλά κάποιοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για αποτέλεσμα εσωτερικής κόντρας του κυβερνώντος κόμματος με τη… νέα κατάσταση που έχει αναλάβει εσχάτως τον «ομφάλιο λώρο» Μαξίμου – ΕΡΤ να θέλει να κόψει την προηγούμενη κατάσταση.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες πηγές δεν είναι τυχαίο που οι αλλαγές έγιναν ξαφνικά και χωρίς να είναι έτοιμο το πρόγραμμα να τις δεχτεί αφού η «νέα κατάσταση» ήθελε να δείξει αποφασιστικότητα έστω κι αν σε μία κρίσιμη περίοδο το πρόγραμμα της ΕΡΤ γέμισε με ελληνική ταινία από το αρχείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: