ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Έτσι ξεσπούν οι πυρκαγιές από την «εγκληματική» ΔΕΗ – Σοκαριστικές φωτογραφίες που εξοργίζουν και βάζουν σε κίνδυνο ζωές

Κοινοποίηση:
dentro3

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν να ξεσπούν τόσο εύκολα πυρκαγιές σε όλη τη χώρα κατά τους θερινούς μήνες. Αν εξαιρέσουμε φυσικά το μεγάλο ποσοστό αυτών που οφείλονται σε εμπρησμούς, υπάρχουν και αυτές που ξεσπούν από την ασυνειδησία των υπευθύνων.

Αναγνώστες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, μας έστειλαν τις παρακάτω φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα. Στύλοι της ΔΕΗ βρίσκονται μέσα σε δάση δίπλα από κατοικίες. Άραγε ποιος «φωστήρας» επέλεξε να τις στήσει εκεί; Είναι απλά βλακεία ή «άνωθεν εντολές» για να εξυπηρετηθούν φιλαράκια και άλλοι μεγαλοεπιχειρηματίες με «μεγάλο δόντι». Το αποτέλεσμα είναι να παίζουμε κυριολεκτικά με τη φωτιά καθημερινά και να μπαίνει σε κινδυνο η ανθρώπινη ζωή.

Δείτε τις φωτογραφίες των αναγνωστών μας:

dentro1 dentro5 dentro4 dentro3 dentro2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. https://www.zougla.gr/greece/article/afti-kene-ta-dasi-mas

    ….Ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, αντιστράτηγος εν αποστρατεία της Πυροσβεστικής, νομικός, με ειδική εκπαίδευση στις ΗΠΑ στη διερεύνηση των εμπρησμών, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες έρευνες για εμπρηστικές ενέργειες και έχει συλλάβει πολλές φορές τον υπαίτιο. Επίσης, έχει εκπονήσει μια αναλυτική μελέτη για το Προφίλ του Εμπρηστή, η οποία παρουσιάζεται στο σύνολό της.
    Σύμφωνα με τη μελέτη του, οι δασικές πυρκαγιές που οφείλονται σε δόλια εμπρηστική ενέργεια ανέρχονται περίπου στο 20% του συνόλου. …..

  2. Και αυτά είναι 15.000 Volt. Σου πετάει κεραυνό στο 1/2 μέτρο.

Leave a Response