ΕΛΛΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ! Νόμιμη και επισήμως η συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης! Εξωτερική πολιτική… Ουγκάντας από τον Κούλη και την παρέα του…

Κοινοποίηση:
xartis-tourkia-diplomatis-twitter-

Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε συναγερμό κατόπιν εορτής καθώς αναμένεται η ανάρτηση των συντεταγμένων θαλάσσιας  δικαιοδοσίας από τον ΟΗΕ, σύμφωνα με τις οποίες ορίζεται το τουρκολιβυκό μνημόνιο, το οποίο υπεγράφη στις 27 Νοεμβρίου 2019 από την Άγκυρα και την κυβέρνηση του Φαγέζ αλ Σαράζ στην Τρίπολη.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, η οποία κρίνεται απολύτως αναμενόμενη, προκαλεί ευλόγως ανησυχία στην Αθήνα, η οποία και προετοιμάζεται για τις επιπτώσεις που θα μπορούσαν να προκληθούν.

Τούρκοι αξιωματούχοι έχουν υποστηρίξει δημοσίως ότι μετά την ανάρτηση στην αρμόδια διεύθυνση του ΟΗΕ ανοίγει ο δρόμος για έρευνες σε περιοχή που περιλαμβάνει τα νότια της Κρήτης.

Με βάση τις γεωγραφικές ακροβασίες στις οποίες έχει προχωρήσει η Άγκυρα προκειμένου να κατορθώσει να επιτύχει τη συνάντηση της τουρκικής με τη λιβυκή ΑΟΖ σε ένα σύνορο μόλις 29,7 χιλιομέτρων, το νησί της Κρήτης έχει περιορισμένη επήρεια, η Κάσος, η Κάρπαθος και η Ρόδος την ελάχιστη δυνατή και μικρότερα νησιά, όπως το Καστελλόριζο, εντελώς ανύπαρκτη επήρεια.

Αντιθέτως, προκειμένου να επιτευχθεί η οριοθέτηση αυτή, έχουν χρησιμοποιηθεί τουρκικές ακατοίκητες βραχονησίδες, στις οποίες και έχει αποδοθεί πλήρης επήρεια για τον καθορισμό ΑΟΖ.

Συγχαρητήρια για την… επιθετική εξωτερική πολιτική του Κούλη και του Δένδια που τους πρόλαβαν ξανά οι εξελίξεις…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?????ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ???? ΜΠΗΤΕ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΤΥΦΛΩΣΗ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ !!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο Π@ΡΝΟ ΟΗΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΟΖ ΑΥΤΩΝ ΤΩ Ν ΔΥΟ ΣΚΑΤΟΛΑΩΝ !!!! ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΟΤΕΣ Ε ΚΟΤΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ !!!ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΕΖΙΛΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΚΟΥΡΑ !!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΩΡΑ ΧΑΘΗΚΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΡΙΔΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΝ ΨΑΧΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ !!!!!!ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!!!!!!

  2. Όταν ο δένδριας τους έγλειφε τον κ@λ@ και κουνούσε το δάκτυλο στον Λαγό, φυσικά και ήταν σαν να τους λέει κάντε ότι θέλετε εμείς…γιουσουφάκια!!! Όταν μάλιστα έτρεξε να βοηθήσει στο κ@λ@γλύψιμο και ο πρόεδρος της ευρωβουλής που είναι και εβραίος (που θα έπρεπε να μην χωνεύει τους τούρκους) τα πράγματα έδειχναν ότι θα ήταν πολύ άσχημα για μας… Δυστυχώς επαληθεύτηκαν τα κακά προαισθήματα!!!

Comments are closed.