ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ! 35χρονος άντρας ξόδεψε μια περιουσία για να μοιάσει με γυμνασμένο 60άρη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Capture

Πολλοί άνδρες φοβούνται να μεγαλώσουν και περνούν δύσκολες ώρες βλέποντας τα μαλλιά τους και τα γένια τους να γκριζάρουν! Αυτός όμως ο 35χρονος από τον Πολωνία βιαζόταν να μεγαλώσει και μάλιστα ξόδεψε μια περιουσία για να μοιάζει… περίπου 60 χρονών βάφοντας τα μαλλιά του και τα γένια του σε αποχρώσεις λευκού-γκρι.

1 2

Ο Πάβελ Λατζιάκ, είναι personal trainer και υπάρχουν φορές που οι άνθρωποι λανθασμένα θεωρούν ότι έχει συνταξιοδοτηθεί ενώ αυτό που όντως έκανε ήταν να «γεράσει» ηθελημένα προκειμένου να ευχαριστήσει τους οπαδούς του στο Instagram, θεωρώντας ότι η ασυνήθιστη εμφάνισή του τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους αστέρες των κοινωνικών δικτύων.

3

Και ενώ πολλές γυναίκες μπορεί να βρίσκουν αποκρουστική την ιδέα ενός «ηλικιωμένου» συντρόφου, η λαμπερή σύζυγος του Πάβελ, Μάγκντα είναι πολύ ευχαριστημένη που βγαίνει με έναν μεγαλύτερο άνδρα.

Ο Πάβελ διαθέτει πια περισσότερους από 335.000 οπαδούς στο Instagram και οι φωτογραφίες του έγιναν αντικείμενο σύγκρισης με τον «βασιλιά του Instagram», Ιταλό επιχειρηματία Gianluca Vacchi, 49 ετών, ο οποίος είναι γνωστός για την πολύ καλή φυσική του κατάσταση!

4 Capture Capture

Capture

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: