18/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

TΡΑΓΙΚΗ ΓΚΑΦΑ ΤΩΝ SITE TΗΣ ΛΑΜΙΑΣ: “ΠΕΘΑΝΑΝ” την 16χρονη της Αταλάντης και την έθαψαν πριν από την ώρα της. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΙ

Κοινοποίηση:
133509

“Τη μοίρα του 21χρονου αδερφού της βρήκε η άτυχη 16χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο της Αταλάντης την Κυριακή 16 Ιουνίου.“, ανέφεραν τα σαιτ της Λαμίας με δημοσιογραφική ανευθυνότητα και πήραν όλο το διαδίκτυο στο λαιμό τους.

Η αλήθεια είνα ότι η κοπέλα ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ στην ΜΕΘ.

Τι λέει για τις φονικές μπάρες ο γνωστός εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

 

Πραγματογνώμονας Μαδιάς: «Θυμίζει το τροχαίο του Παντελίδη»

Νέα διάσταση στο σοκαριστικό τροχαίο δίνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o γνωστός εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς. Αποκαλύπτει πως είχαμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα με τα δύο αδέλφια, εξαιτίας των μπαρών ασφαλείας στο σημείο, όπως είχε συμβεί και στο τροχαίο Παντελίδη.

«Μου θυμίζει περίπτωση Παντελίδη, γιατί σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να σπάσουν οι μπάρες ασφαλείας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ακρωτηριασμό της κοπέλας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ως εμπειρογνώμονας τροχαίων ο κ. Μαδιάς έχει διαχειριστεί περισσότερες από 15 υποθέσεις, που οι μπάρες ασφαλείας δεν είχαν τοποθετηθεί σωστά, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ακόμα και τον θάνατο οδηγών.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Φθιώτιδας 

Συγκλονισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι στο Καλαπόδι Φθιώτιδας, όπου τα δύο αδέλφια είχαν πάει να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο χωριό των παππούδων τους.

Tραγική ειρωνεία το προηγούμενο βράδυ η άτυχη Σόνια γλεντούσε σε γάμο στην περιοχή. Η χαρά του γάμου μετατράπηκε σε θρήνο.

Πηγή: lamiareport

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. οι μπάρες ασφαλειας στις οποιες αναφέρεται ο “εμπειρογνώμονας” είναι ειδικά σχεδιασμένες για να σπάνε…..

Comments are closed.