ΕΚΤΑΚΤΟ! Βανδάλισαν την πλατεία Συντάγματος πριν την μεγάλη συγκέντρωση για τη Μακεδονία – Δείτε τι έκαναν αντεξουσιαστές για να μπλοκάρουν τον ΜΑΖΙΚΟ ξεσηκωμό!

Κοινοποίηση:
1

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους πρώτους διαδηλωτές που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος καθώς σε όλη την έκτασή της είχαν γραφτεί συνθήματα από αντεξουσιαστές.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι οι άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να γράψουν τα συνθήματα τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγες ώρες πριν το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Οι άγνωστοι έγραψαν, μεταξύ άλλων, «οι εθνικές ιδέες γεννούν νεκροταφεία» και «Σε Ελλάδα-Τουρκία-Μακεδονία ο εχθρός είναι τα Κράτη, Αφεντικά και Πατριαρχία».

Όπως ανέφεραν επιχειρηματίες από το Σύνταγμα στην πλατεία τα ξημερώματα δεν υπήρχε αστυνόμευση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. “Πολύ συχνά η παραβατικότητα αφορά πράξεις που δεν αξιολογούνται ως ιδιαίτερα σοβαρές για την κοινωνία (π.χ. μικροκλοπές, γκράφιτι σε δημόσια και ιδιωτικά κτήρια χωρίς άδεια).” (!!!)
    Απόσπασμα από το ΝΕΟ, γραμμένο από Συριζαίους φυσικά, βιβλίο Πολιτικής παιδείας Β’ Λυκείου με τίτλο “Σύγχρονος κόσμος, Πολίτης και Δημοκρατία”.
    Αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου με το οποίο οι Συριζαίοι κάνουν ανενόχλητοι προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας! Όσοι έχετε παιδιά στη Β Λυκείου δείτε το! Υπάρχει και στο διαδίκτυο.

  2. Η Ελληνική ιστορία είναι πολύ μεγάλη για να μας την “κλέψουν” να λυπάστε τους λαούς που δεν έχουν ιστορία. Ένα από αυτά είναι και τα Σκόπια, οι Βουλγαρία ήρθε στα Βαλκάνια τον 9ο μ.χ. αιώνα, τι ιστορία να αναπτύξει? Η Αμερική, σε τι να υπερηφανευθεί? Στην γενοκτονία των Ινδιάνων? Οι Αμερικάνοι είναι απόγονοι Ιταλών, Ισπανών, Άγγλων, Ελλήνων, Νότιο Αφρικανών, Βαβέλ.

  3. Έχεις την ελευθερία να λες και να γράφεις ότι θέλεις γιατί κάποιοι ξυπόλητοι πριν 200 χρόνια έκαναν τον Σταυρό τους και πέθαναν για να συλλογασε εσύ σήμερα ελεύθερα. Όταν θα έχει να υπάρχει ο Έλληνας και γίνεις ένας πολίτης γενικά τότε θα σε κρατά το αφεντικό από … Την τσεπη. Κινδυνεύουμε να γίνουμε χειρότερα από τους γείτονες α γιατί δεν μας χωνευουν όπως οι δυτικοί ( “βαρέθηκα να βλέπω την Ελλάδα πίσω από κάθε τι ανθρώπινα πολιτιστικά αξιόλογο” για την Αρχαία μήλα ο Γερμανός) β γιατί πάντα υπήρχαν Εφιάλτες εδώ απλά τότε δεν ήταν όλοι τους προδότες ( Εφιάλτης προκάτοχος του Περικλή)

Comments are closed.