ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ταξίαρχος δίνει εντολή να μετράνε στα λιμάνια κεφάλια διαδηλωτών που θα πάνε στο συλλαλητήριο της Αθήνας

Κοινοποίηση:
1

Συναγερμός φαίνεται πως σήμανε στην αστυνομία στη Μυτιλήνη με αφορμή το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Σε σχετικό επίσημο έγγραφο ο αστυνομικός διευθυντής ζητάει ενημέρωση για το πόσοι και πως θα ταξιδέψουν από το νησί στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Μάλιστα φαίνεται πως εκτός από τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο, από τη Μυτιλήνη θα αναχωρήσει και κόσμος προκειμένου να συμμετάσχει στο αντισυλλαλητήριο.

Ενδεικτική είναι η φράση στο αστυνομικό έγγραφο αναφέρει «Παρακαλούμε όπως μας αναφέρετε αριθμό ατόμων καθώς και μέσων μεταφοράς που προτίθεται να αναχωρήσουν από την περιοχή ευθύνης σας, προκειμένου να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην Αθήνα την 20/01/2019 ημέρα Κυριακή έστω και αρνητικός».

Δείτε το έγγραφο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλο θα ηταν ο αστυνομικος διευθυντης να μην ασχοληθει με το ποιοι και ποσοι θα ταξιδεψουν στην Αθηνα ,οπως και τα ευκολα και αναιμακτα για αυτους προστιμα για κρανος -ζωνη και να συμμαζεψει ολου αυτους τους λαθρομουσουλμανους που μαζευτηκαν στο νησι και το εχουν μετατρεψει σε Ναμιμπια της Ευρωπης .,.,.
    Οι ληστεις και το πλιατσικο ειναι πλεον καθημερινο γεγονος .,.,.,

Leave a Response