«Διαβολική» σύμπτωση με τον μετεωρίτη που…έπεσε στην Αίγινα: Ανακοίνωση του Αστεροσκοπείου 3 μέρες πριν δείχνει μετεωρίτη να..! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
diav

Μετά τον σάλο για τον μετεωρίτη ο οποίος όπως αναφέρεται σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, έπεσε στην Αίγινα το βράδυ του Σαββάτου 18-1-20, κάτι που έγινε ευρέως γνωστό από όλα τα σάιτ την Κυριακή 19-1-20 , ρίξαμε μια ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για περαιτέρω πληροφόρηση γύρω από το συμβάν.

Δείτε επίσης: Έπεσε μετεωρίτης στην Αίγινα – Επιβεβαίωσαν και οι μετεωρολογικές υπηρεσίες το σπάνιο αυτό φαινόμενο (ΦΩΤΟ)

Μπορεί πληροφόρηση για το συμβάν να μην υπήρχε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, όμως το μάτι μας έπεσε σε μια «διαβολική» σύμπτωση.

Πρώτη σύμπτωση: Μια ανακοίνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με ημερομηνία ανάρτησης 16-1-20, περιγράφει μια δράση ειδική για παιδιά και την πραγματοποίηση της για την Κυριακή 19-1-20 και ώρα 11:00-13:00, συμπτωματικά αυτές ήταν και οι ώρες που διαδόθηκε μαζικά στο διαδίκτυο η είδηση για την πτώση μετεωρίτη στην Αίγινα.

Δεύτερη σύμπτωση:  H ανακοίνωση που προαναφέραμε συνοδεύεται και από μια εικόνα-πόστερ, στην οποία εμφανίζεται ένας μετεωρίτης να πέφτει.

Δείτε την:

symptosi ok

 

 

Και για του λόγου το αληθές δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Αν αυτό δεν είναι «διαβολική» σύμπτωση τότε τι είναι;

Εντωμεταξύ, ένας φλεγόμενος μετεωρίτης έσκισε τον ουρανό του Πουέρτο Ρίκο, μετά από έντονο ήχο που έμοιαζε με έκρηξη  ενώ σημειώνεται  ότι ανάλογο  ήταν το φαινόμενο που αναφέρεται στην Αίγινα.

To φαινόμενο θεωρήθηκε από αρκετούς κατοίκους του νησιού της Καραϊβικής ως «σημάδι για το τέλος του κόσμου».

Αρκετοί πολίτες έσπευσαν να αναρτήσουν  στα ηλεκτρονικά  δίκτυα φωτογραφίες και βίντεο από τη μπάλα φωτιάς στον ουρανό.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response