Διαβάστε τι δημοσιεύει στην βρωμοσελίδα του για τον χοντροκώλη, ο δημοσιογράφος του συστήματος, Μάκης, για να αντιληφθείτε, ποιοι έφτασαν τη χώρα, σε αυτό το χάλι

Κοινοποίηση:
XONTROKOLIS

«Λίγες στιγμές χαλάρωσης είχε σήμερα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην παραδοσιακή συνάντηση με τους δημοσιογράφους με τη λήξη της προεκλογικής περιόδου.

Σε γνωστό ουζερί στο Κερατσίνι ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ, για τις περιοδείες του τελευταίου διαστήματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας πολύ καλή διάθεση, φωτογραφήθηκε με τους δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματος που παραβρέθηκαν στο τραπέζι, ενώ θερμές ευχές δέχτηκε και από θαμώνες στο ουζερί που του ζήτησαν και να φωτογραφηθούν μαζί του».

Από την βρωμοσελίδα του, ξεπουλημένη στα ντόπια συμφέροντα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πάλι χλαπάκιασαν ακριβά θαλασσινά οι ρουφήχτρες με τα λεφτά του ελληνικού λαού. Ήταν και η Τασία εκεί η κωλόγρια, να μην την χάσουμε απο πελάτισσα. Όλη η μπόχα και η δυσωδία. Έπρεπε να τους ταϊσουν λαγοκέφαλους να πάθουν μια ομαδική δηλητηρίαση να ησυχάσουμε απο τους κηφήνες.

    1. Αχαχαχαχ τρομερή συνταγή,μπουγιαμπέσα με νευροτοξίνη από λαγοκεφαλο!!!! Δύσκολο ελπίζω μόνο στις ροχαλες των μαγείρων…..

Leave a Response