Δημοσκόπηση: Πολιτικός “ΣΕΙΣΜΟΣ” για τον δήμο της Αθήνας και τον Ηλία Κασιδιάρη!

Κοινοποίηση:
kas-ngmvarbakeios_article

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας και αναφορά σε δημοσκόπηση ξένης πρεσβείας.

ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης θα περάσει άνετα στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

«Έρχεται μεγάλη έκπληξη για τον Δήμο της Αθήνας! Δεύτερο, και με άνεση, δίνει τον Κασιδιάρη μέτρηση ξένης πρεσβείας!

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων:

Πολιτικό σεισμό προβλέπει στον Δήμο της Αθήνας μυστική δημοσκόπηση πρεσβείας ισχυρής ευρωπαϊκής δύναμης, που αφενός «ψαλιδίζει» κατά 5-8 ποσοστιαίες μονάδες το συντριπτικό προβάδισμα του Κώστα Μπακογιάννη, αφετέρου -και αυτό είναι το σημαντικό- «κλειδώνει» στη δεύτερη θέση τον Ηλία Κασιδιάρη, σε πείσμα άλλων «κατά παραγγελία» μετρήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. H δημοσκόπηση έγινε με δείγμα 2.000 ατόμων από πολυεθνική εταιρία με μεγάλη εμπειρία.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Εσύ τι είναι αυτά που γράφεις και το σχέση έχουν με την ανάρτηση?

  2. Τα ίδια λέγατε για τον πακιστανομουρη κλασιδιαρη και στις προηγούμενες εκλογές και μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσα το κλάμα σύννεφο

    1. λαθρολαγνε κοπρολαγνε συντομα στην τρυπα σου αριστερο σκουλικη
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

  3. τακτικοs θαμωναs στο αφραγκοφουλαζολ πορδοσκαταιtv….
    ο πρωην πλανωδιοs πωλητηs σανου-γαλατοs!
    α)ο ιχνηλατηs περιστεροπρωκτ;
    β)ο ζωηροs παρ’ολιγον διγαμοs με το εξωγαμο;
    γ)ο γνωριζων”ιδιαιτερωs καλα”αρραβωνιαστικων του γιου του;

    1. Εσύ τι είναι αυτά που γράφεις και το σχέση έχουν με την ανάρτηση?

  4. Στο Τουρκοκαναλο του φαληρου στα στα…..πανελ με υποψηφιους Δημαρχους μια κλωσσα υποτιθεται οτι ειναι…..δημοσιογραφος εχει καλεσει στο στημενο ….πανελ 4 υποψηφιους δημαρχους του ο ενας ειναι κινηματος αλλαγης (πρωην Πασοκ πρωην Ελια) δεν ξερω εαν εχει και αλλα πρωην, ο αλλος ειναι της γνωστης οικογενειας ο αλλος ειναι ενας αριστεροαπλυτος με σκοπο η Αθηνα να γινει Αθηναισταν και ο τεταρτος εκ του Περισσου. Μονο αυτοι οι τεσσερης η υπολοιποι απο τον πατριωτικο χωρο ΟΥΔΕΙΣ Παλι καλα ρε τουρκοκαναλο που δεν μας παρουσιασατε και τον Τουρκο υποψηφιο Δημαρχο της Κωσταντινουπολης ουστ!!!!!!!!

  5. η ζαλοκωστα χωστα χωστα…..
    καλε μικε και νικ κανει η ζαλοκωστα χωστα χωστα με τον π…..τσο πικ νικ;;;

    φρεσκα φρεσκα…..
    Ενα guiz για μυημενουs!Η Γυναικα του Γιαννακη που μυριστηκε χρημα στην γενετειρα του πεθερου-πολιτικου κολοτουμπα με τιs Offshore περιξ τηs Αρκαδιαs.
    Η νυφη του πολιτικου αρχηγου(που διατηρει κομμα χωριs οπαδουs)….
    H λαμογια παει συννεφο σε ολη την οικογενεια!!!
    edolio5.blogspot.com/2019/05/guiz-offshore.html

  6. Ο Έλληνας έχει γίνει ο πιο μαλακισμένος λαός στο σύμπαν και αυτό δεν αλλάζει πια. Πάνω από την κάλπη θα ψηφίσουν Μπακογιάννη. Είναι γραμμένη η μαλακία στο DNA του ηλίθιου αυτού λαού.

  7. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ – Ο ΦΙΛΕΛΕΣ ΦΛΩΡΑΤΖΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΣΤΑΝΗ
    ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ – Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
    ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ – Ο ΚΥΡΙΛΑΤΖΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΜΠΟΥΡΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
    ΣΟΦΙΑΝΟΣ – Ο ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΙ ΠΟΛΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

  8. Δώστε μια ευκαιρία στον Κασιδιάρη όσοι ψηφίζεται στην Αθήνα. Δεν νομίζω να είναι χειρότερος από τον Καμίνη. Όσο για το Μπακογιανέικο μια από τα ίδια. Θα φωτίσει την Αθήνα για να βλέπουν καλύτερα οι λαθραίοι εγκληματίες. Μόνο άμα καθαρίσει η Αθήνα από λαθραίους και παραβατικούς θα αρχίσει κάτι να αλλάζει και ο κόσμος να κυκλοφορεί χωρίς φόβο. Από εκεί και μετά ότι έργο γίνει θα είναι καλοδεχούμενο αρκεί να είναι προς όφελος των Αθηναίων.

  9. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΦΙΛΗ ΄΄ ΓΑΤΑ΄΄ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΗΝ 26η ΜΑΪΟΥ…………………

  10. ξυδακι στα ανθελληνικα κλεφτομασονικα προδοτικα αποκομματα!!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ!!

  11. ξυδακι στα ανθελληνικα κλεφτομασονικα προδοτικα αποκομματα!!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ!!

  12. η αθηνα και γενικα ολη η ελλαδα υποφερη, μονο η χρυση αυγη και κοντα η ελληνικη αυγη θα καθαρισουν την βρωμια σε ολα τα επιπεδα που εχει μαζευτη.

  13. Η Αθήνα έχει γίνει γκέτο εγκληματικότητας,ειδικά στο κέντρο..Μόνο με Κασιδιάρη,θα μειωθεί θεαματικά η εγκληματικότητα.Με την λαθρολάγνα Νδούλα ποτέ..

  14. Mικε κανε μπεεεε μπεεε ρε γιδι, αιντε ψηφισε τα ανθελληνικα κομματα σου και μην ασχολεισε με την Χρυση Αυγη. Δεν στην εμαθαν σωστα την προπαγανδα.

  15. Τεταρτος θα ειναι ο κασιδιαρης..Η χρυση αυγη πανελλαδικα θα εχει πτωση περιπου 2 μοναδες..εχει μεγαλο προβλημα σε οργανωσεις σε αθηνα και επαρχια..υπαρχουν τεραστια προβλημα παντου ακομα και για την καταρτιση συνδυασμων.

    1. Φίλε μου στη Θεσσαλονίκη ο Αρτέμης χτυπάει ακόμα και πρωτιά, έχω μιλήσει με πάνω από 100 άτομα κι όλοι αυτόν θα ψηφίσουν γιατί έχουν αγανακτήσει και προσδίδει κύρος κι εμπιστοσύνη.

      1. Αφού μίλησες με 100 άτομα ενώ αυτοί που ψηφίζουν είναι κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου είναι σίγουρα πολύ αντιπροσωπευτικο δείγμα. Για να στο δώσω κ με αριθμούς μπας κ το καταλάβεις μιλάμε για 0.0003% και είμαι επιεικής

        1. 100 άτομα αλλά μαζί με τις οικογένειες τους είναι πάνω από 500! Και είναι όντως ένα μικρό δείγμα, φαντάσου πόσοι άλλοι είναι. Και το συγκεκριμένο άτομο όσοι τον ξέρουν έχει ηγετικά στοιχεία και καινοτόμες ιδέες.

          1. Θεωρώ τελείως λαικιστικα όλα αυτά που λένε όπως πριν μερικά χρόνια με τις αρλούμπες του Αλέκου. Άμα πιάσει 8% θα πρέπει να ανάψει λαμπαδα

    2. Εκτος εαν εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες που ζουν στην Αθηνα ειναι αναρχοπρεζονια, δεν νομιζω οτι οι συμμοριτες θα λαβουν τιποτα περισσοτερο απο μονοψηφια ποσοστα που θα τους δωσουν “νομιμοποιημενοι” λαθροεισβολεις. Οι προδοτες και εγκληματιες κομμουνιστες δεν μπορουν να βγουν απο τα σπιτια τους πλεον. Δεν θα βρισκουν τη ψηφο τους στις ερχομενες εκλογες.

  16. Κι αν παει 2ο γυρο ο Κασι με τον πηδηχτουλη του Μητσοτακεικου,ολοι οι αριστεραντζες του Ηλιοπουλου και του Γερουλανου θα ψηφισουν τον πηδηχτουλη.Ο Κασι θα παρει μονο κατι λιγα απο Πλευρη και Καπερναρο.Αλλα και παλι θα ειναι μεγαλη νικη αν μπει στο 2ο γυρο.

  17. Να δω τον Ηλία δήμαρχο στην Αθήνα και τι στον κόσμο.

Comments are closed.