Δημήτρης Κοργιαλάς: Ποιος ήταν πριν το #NomadsGR Μαδαγασκάρη. Ηλικία, βιογραφικό (BINTEO)

Κοινοποίηση:
korgialas-e1539282698962

Ποια η ηλικία του Δημήτρη Κοργιαλά;

O Δημήτρης Κοργιαλάς ήδη βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη μιας και είναι ένα από τα πρόσωπα έκπληξη που θα πάρουν μέρος στο Nomads 2.

Πριν φύγει όμως για την Μαδαγασκάρη έκανε δηλώσεις στην κάμερα του πρωινού για το πώς πήρε την απόφαση να ζήσει αυτή την εμπειρία… και πως αντέδρασε η Φωτεινή Ψυχίδου όταν της το ανακοίνωσε!

Ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων: «όπου υπάρχει ενασχόληση με τη φύση εγώ τρέχω κατευθείαν… Είμαι πολύ καλός στο ψάρεμα. Σίγουρα θα τρώνε.».

Και τόνισε: «Όταν το είπα στη Φωτεινή ότι θα φύγω χάρηκε και μου έκανε εντύπωση και το επεξεργάζομαι ακόμα»!

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Δημήτρης Κοργιαλάς ηλικία

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς είναι 47 ετών, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και είναι συνθέτης-τραγουδιστής της electro pop/rock μουσικής καθώς και στιχουργός.

Αυτή την περίοδο ετοιμάζει τρία άλμπουμ, δύο αγγλόφωνα για το εξωτερικό κι ένα με ελληνικό στίχο, που πρόκειται να κυκλοφορήσει Ελλάδα.

Πρόκειται για συλλογή ετών με δικά του τραγούδια, τα οποία έχει ξεχωρίσει σε όλη την πορεία του.

Είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Ψυχίδου και πατέρας ενός αγοριού 17 μηνών.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, είναι λάτρης του ψαρέματος, καθώς κατάγεται από οικογένεια ψαράδων, μια τέχνη που θέλει να τη μάθει στο γιο του για να συνεχίσει την παράδοση.

Το ψάρεμα, του έμαθε – όπως λέει – να «αλιεύει» στο περιβάλλον της ζωής του, κάτι που πιστεύει πως θα του φανεί χρήσιμο στο Nomads.

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του φύσει αισιόδοξο, με πολλή αγάπη για τους πάντες ενώ θέλει να έχει κοντά του αυθεντικούς ανθρώπους.

Για τον Δημήτρη Κοργιαλά το Nomads είναι μια πρόκληση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.