Δηλαδή η Νόνη Δούνια θέλει σώνει και καλά να γίνει βουλευτίνα; Με τι…προσόντα; Ποιος “κολατσίζει” ρε παιδιά;

Κοινοποίηση:
noni-dounia-06

Διαβάζουμε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό: 

Με στόχο να εν-σκύψει πάνω από τα σημαντικά κοινωνικά προβλήματα έχει μπει στη μάχη των εθνικών εκλογών η υποψήφια της ΝΔ στην Α’ Πειραιά και δημοτική σύμβουλος στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας Νόνη Δούνια, η οποία χαρακτηρίζει την αναγνωρισιμότητά της «εργαλείο» ώστε να κινητοποιήσει τους πολίτες για ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Οπως λέει, απέναντι στο «ψέμα και τις αυταπάτες», η ΝΔ απαντά με ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την επόμενη μέρα. Δηλώνοντας έτοιμη να προσφέρει σε οποιονδήποτε τομέα της ανατεθεί, εκφράζει το προσωπικό της στοίχημα: «Να γκρεμίσω στερεότυπα που αφορούν τις γυναίκες και να εκπροσωπήσω επάξια την Α’ Πειραιά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

—-Γιατί οι ψηφοφόροι να βάλουν τον σταυρό δίπλα στο όνομά σας στις 7 Ιουλίου; Δηλαδή ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά και οι πεποιθήσεις σας, που μπορούν να πείσουν τον πολίτη;

nonidounia

Οι ψηφοφόροι στο πρόσωπό μου μπορούν να βρουν έναν άνθρωπο που ζει τα καθημερινά προβλήματα και αντιμετωπίζει τις ίδιες ανησυχίες με αυτούς. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά μου είναι η εργατικότητα, η συνέπειά μου και το αίσθημα ευθύνης. Αντιμετωπίζω όλα τα ζητήματα με σοβαρότητα και πάντα προσπαθώ να είμαι δίκαιη. Με ενδιαφέρει η πρόοδος, η ανάπτυξη, το μέλλον των παιδιών μου στην πατρίδα μας και πιστεύω ότι όλοι πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες.

—-Σε ποιον τομέα θα θέλατε να συμβάλλετε περισσότερο στην επόμενη μέρα; Ενδεχομένως στον Τουρισμό λόγω της πειραιώτικης καταγωγής σας; Στον Πολιτισμό ή κάπου αλλού;

Θα προσπαθήσω να είμαι χρήσιμη σε όποιον τομέα μου ανατεθεί να προσφέρω. Στόχος μου είναι να δώσω λύσεις στα κοινωνικά προβλήματα που είναι σημαντικά, αλλά ίσως δεν αποτελούν προτεραιότητα για την κυβέρνηση.  Από την αντιμετώπιση του εθισμού στο Διαδίκτυο μέχρι την υπεύθυνη οδήγηση υπάρχει πεδίο δράσης που μπορεί να σώσει ζωές.

 

—-Ποιο είναι το δικό σας προσωπικό στοίχημα ενόψει της 7ης Ιουλίου;

Το προσωπικό μου στοίχημα είναι να γκρεμίσω στερεότυπα που αφορούν τις γυναίκες και να εκπροσωπήσω επάξια την Α’ Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η αναγνωρισιμότητά μου είναι ένα εργαλείο που με διευκολύνει να επικοινωνώ και να κινητοποιήσω τους συμπολίτες μου στην ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Θέλω να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις οικογένειες και τα παιδιά όλου του κόσμου. Ενωμένοι μπορούμε!

Μετά από όλα όσα διαβάσαμε, σηκώνουμε τα πάντα ψηλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Ψηφίζεις Νέα Δημοκρατία ΜΟΥΛΕ;;; Το κόμμα που νομιμοποίησε τους κονσερβοκουταδες της κουκουεδιας και το παίζεις δεξιος;;; Ο γέρο Καραμαν Αλης καθάριζε τα σκατα από τον κωλο του Ευταξία, και αυτός σαν εσένα επιβήτορας ήταν, θα προσφέρεις καλές υπηρεσίες στο κόμμα των κωλομπαραδων και παιδεραστων όπως ο σύμβουλος του Κούλη Νίκος Γεωργιάδης.

  2. Ήταν τότε εκεί στα μέσα της δεκαετίας του 90′ που με τις πίπες και τις βίζιτες έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.Μπορείς να έχεις την πούτσα μου, όχι όπως την ψήφο μου.

  3. Την πήδαγα πάντως.
    Και άνετα και ευρύχωρα… διότι πέρασαν πολλοί.
    Ελπίζω να μην βγάλουμε μπιμπίκια με αυτήν όλοι μας…

  4. Θοδωρή ποιος θα ρθει με την οπισθεν?? εγω η οι κλαψιάρες χεστες τσαγκανικες πατεληδες και ρουπακιαδες που το σκατο ειχε φτασει στην καλτσα τους και εκλαιγαν σαν κοριτσακια?? ασε ρε μεγαλε σαν γνήσιος δεξιος πατριώτης προτιμω να ψηφιζω Βοριδη παρα τα τσουτσέκια της χυσαυγης που το παιζουν πατριωτες ταχα μου ενώ στην ουσια είναι τα κατακάθια της κοινωνιας ,και κατά καιρους εφερνανα στα ταγματα εφοδιας…..άλλος χιτλερικος ορισμος αυτος….αλβανους φονιαδες ….όπως ειχε πει και ο Σαμαρας μεγαλε θα τους παει μεχρι τελος….τα ψεματα τελειωσαν ο συριζα που καλυπτε αριστερούς τρομοκρατες με τον ιδιο τροπο καλυπτε και τους χυσαυγιτες ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ!!! ο Κουλης θα κανει αυτό που πρεπει!!!

    1. Ένα – δύο, εν -δυο… ένα – δύο, εν – δυο… ξανα-έλα με την όπισθεν, χοντροφακλάνα δεξιά ΛΟΑΤΚΙ.

  5. Νονη το τρομπόνι σταγονα δεν αφήνει να πεσει κατω

  6. Το νεο σποτ της νεας δημοκρατιας
    “Νονη Δουνια’
    Με τη Ελλαδα δεν παιζουμε
    τον παιζουμε………….

  7. ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΔΕΣ ΧΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ,ΑΦΡΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΟΙ ΤΡΕΛΕΣ ΝΑΖΙ ΑΡΕΣ

    1. Έλα με την όπισθεν, ψοφοδεξιό ΛΟΑΤΚΙ, και κάνε αέρα στα καρύδια.
      Τράβα, τώρα, στον πακιστανό εραστή σου.

    2. Αχ, καλέ, το κορίτσι μας εκνειρίστηκε.
      Τράβα μωρή πισωκίνητη στους πακιστανούς εραστές σου, ξεφτιλισμένη λουλού της Κούλας Μητσοτακούλας. Άντε αλβαναριό, γιατί μας τα έκανες κουνουπίδια με την γελοιότητα σου.

      Υ.Γ.: Μάθε, εισαγόμενο δεξιό δίποδο, να βάζεις τόνους και σημεία στίξης. Βελτίωσε και το συντακτικό σου, γιατί γράφεις σαν 2χρονο.

  8. Δωρεάν μασάζ και θηλασμούς σε πακιστανούς, ο Γουίλι.
    Ανοίξαμε, μπρος – πίσω, και σας περιμένουμε στον πολυτελή μας χώρο. Όλα μας τα «κορίτσια», τα οποία έχουν μικρά και ανίκανα «πουλάκια», προέρχονται από την ΟΝΝΕΔ και το υπόλοιπο αδελφάτο της δεξιάς πισωκίνητης ομάδας των ΛΟΑΤΚΙ.
    Δεκτοί και Αφρικανοί, Αλβανοί, Εσκιμώοι και αδέσποτοι σκύλοι. Στα νεοδημοκρατικά μας ποπουδάκια, όλοι οι καλοί χωράνε.

  9. Στα αστερια η χυσαυγη???? μπααα το πολύ πολύ μεχρι το αουσβιτς να πατε,αυτοι ρε φιλε είναι ναζι και το ξερεις καλα ,εσυ τι εισαι?

  10. Κόρη που πας? Μάνα θα πάω να σύρω καράβια.

  11. ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΟΥΙΛΙ, ΑΛΒΑΝΙΚΗ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΛΟΥΛΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤ΄ ΑΣΤΕΡΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΑΒΕΡΤΑ…………………………….

  12. ιγκο κανι κολο της με 8ποντο λιλακι μου σαν σουλτανίνα χαχαχαχαχα και άντρα τις μαζί …….ρωτήστε να μάθετε καλε…….

  13. ΑΙΜΑ ΠΟΡΔΗ ΧΥΣΗ ΠΟΛΥ ΨΗΦΙΣΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  14. Στο προσωπο ηταν απο τις πιο ασχημες γυναικες του μοντελινγκ αλλα την εσωνε παντα το πολυ καλο κορμι της

  15. Τωρα που γερασε και περασε η μπογια της το εριξε και αυτη στην πολιτικη

  16. Τωρα που θα τους χωσει στην μπουζΟΥ ΟΥ ΟΥ ο Κουλης τους αρχηγούς σας θα δειτε πως θα τους κανουν το κωλο τούνελ οι πακιστανοι και οι νηγιριανοι μπετοβλακα χρυσαυγιτη κρυφαδελφουλα της βερμαχτ

    1. Όχι μπουζου ΟΧΙ…μολύβι στον κρόταφο ΟΛΟΥΣ και τους 301…ο 1 θα είσαι εσυ χαχαχααα

  17. ΓΟΥΙΛΙ, ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ, ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΟΡΜΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΕΝΕΚΑ ΚΑΙ Η ΖΕΣΤΗ………………… ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑ Ι ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ……………..ΚΑΤΩ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ……………………….

  18. ΡΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ-ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΑ 4 ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΤΟ 1974 Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΕΙ…ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΙΚΑ

  19. πούστηδες, λεσβίες, πουτάνες, άχρηστοι, όλοι θέλουν να γίνουν βουλευτές. Ότι πρέπει για το μπουρδέλο τη Βουλή…

  20. 1000 φορες την κοπελαρα παρα την σαβουρα γυναικα του ρουφιανου και ναζι μιχαλοβλακου χοχοχοχοχ

  21. ….εγω την κοβω για αντρα….μαλλον ειστε ανωμαλοι ολοι σας.

  22. ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ΄΄ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ-ΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΙΑΡΙΣΜΕΝΟΙ-ΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΟΝΤΩΝ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ-ΚΟΠΑΔΙΟΥ………………………….

  23. Υπάρχει πιο ξεκούραστο επάγγελμα από το βουλευτηλίκι; Πού μπορείς να βρεις υψηλότερες αποδοχές χωρίς να κάνεις τίποτα; Αυτές οι σκέψεις τους ωθούν και όχι η λαχτάρα για το καλό της ‘”””””Ελλάδας ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΑΜΟΙΒΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ.

  24. Θα μας μαθει και το πως, θα σκυβουμε, στα τεσσερα! Ουαου!

  25. ΕΧΕΙ ωραιο τεντωμα. //ΚΑΙαρεσει βεβαιως βεβαιως το ΤΟΥΤΟ ΤΗΣ

  26. Δαγκωτο Νοναρααα .,.,.,.,αν βρεις χρονο ελα να σωσεις και μενα

  27. Νόνη Δούνια…Sex στην πολιτιστική (πρωτεύουσα της Ευρώπης 1997 Θεσσαλονίκης)….για πολλές μαλακίες!

  28. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ-ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ! ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!

Comments are closed.