Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του ο Τραμπ: Διακόπτει συνέντευξη και τα βάζει με τον προσωπάρχη του επειδή… έβηξε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
trumper

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ντόναλντ Τραμπ στον Τζορτζ Στεφανόπουλος και προβλήθηκε την Κυριακή από το ABC περιείχε, ως συνήθως, επιθέσεις στα fake news media άλλά και «μπηχτές» του Αμερικανού προέδρου κατά του προκατόχου του, Μπαράκ Ομπάμα.

Μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός πρόεδρος επέκρινε ξανά μερίδα του αμερικανικού τύπου, λέγοντας ότι μεταδίδουν ψεύτικες δημοσκοπήσεις που δίνουν το προβάδισμα στον Μπάιντεν, και είπε ότι ο Ομπάμα «πρέπει να γνώριζε» για τις φερόμενες – κατά τον ίδιο – προσπάθειες των ομοσπονδιακών υπηρεσιών να υπονομεύσουν το έργο του.

Ωστόσο, ένα στιγμιότυπο της συνέντευξης που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου δεν έχει να κάνει με τις τοποθετήσεις του Τραμπ κατά των διεφθαρμένων media και των Δημοκρατικών πολέμιών του, αλλά με τον τρόπο που ο Αμερικανός Αμερικανός πρόεδρος αλληλεπιδρά με τους υφισταμένους του.

Στο κλιπ που δημοσίευσε στο ABC στο Twitter, βλέπουμε τον Αμερικανό πρόεδρο να απαντά στον Τζορτζ Στεφανόπουλος, μέσα από το Οβάλ γραφείο, σε ερώτηση που αφορά το επίμονο αίτημα από την Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων να παραδώσει τις φορολογικές δηλώσεις του – κάτι που ο ίδιος αρνείται μέχρι στιγμής να κάνει.

Αφού έχει ξεκινήσει να τοποθετείται επί του ευαίσθητου αυτού ζητήματος, κάποια στιγμή ο Τραμπ διακόπτει την απάντησή του και ζητά να γίνει μια νέα λήψη. Αιτία, ο σύντομος… βήχας του προσωπάρχη του που ακούστηκε λίγες στιγμές νωρίτερα, από το πίσω μέρος του δωματίου. «Ας ξαναγυρίσουμε αυτό το κομμάτι, βήχει στα μισά της απάντησής μου. Δεν μου αρέσει αυτό», λέει εμφανώς ενοχλημένος ο Τραμπ, δείχνοντας τον Μικ Μαλβέινι.

«Αν είναι να βήχεις, σε παρακαλώ βγες έξω. Δεν μπορείς να βήχεις», λέει ο Τραμπ με αυστηρό ύφος «δασκάλου» και μετά κουνάει απογοητευμένος το κεφάλι του.

Συνεχίζοντας την απάντησή του, ο Τραμπ λέει ότι μπορεί κάποια στιγμή ότι μπορεί να δώσει στην δημοσιότητα τις φορολογικές δηλώσεις, που είναι… άψογες, επισημαίνοντας ωστόσο ότι αυτό δεν είναι στο χέρι του ίδιου αλλά των δικηγόρων του.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Great again!!! Φοβερός ένας απο τους καλύτερους προέδρους EVER!!! Ότι έχει υποσχεθεί το κάνει, και το κυριότερο η οικονομία των ΗΠΑ έχει πάρει τα πάνω της και ανεργία έχει πέσει στο ελάχιστο. Ο Ομπάμιας και η Κίλαρι τα είχαν ριμάξει όλα (όπως ο Αλέξης εδώ). Προεδράρα συνέχισε γερά δεν είναι μαζί σου μόνο οι πατριώτες Αμερικάνοι αλλά και οι πατριώτες όλου του πλανήτη!!!

Leave a Response