Δεν μας είπατε κ. Σταικούρα, πόσοι λ@θρομετανάστες και αλλοδαποί θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα;;;

Κοινοποίηση:
staikouras-upsiloteroi-ruthmoi-anaptuksis-oste-na-auksithei-to-perithorio-meiosis-foron-kai-eisforon

Τις αντιδράσεις που διατυπώνονται για όσους εξαιρούνται από τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος 2019 που ανακοινώθηκαν χθες σχολίασε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

«Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ τις αντιδράσεις, όμως ως υπουργός οφείλω να ενεργήσω με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Θα ήμουν ευτυχής να μοιράζω λεφτά αλλά δεν υπάρχουν» τόνισε ο κ. Σταϊκούρας.

Αναφορικά με το πώς θα γίνει η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος, ο κ. Σταϊκούρας εξήγησε πως η ΗΔΙΚΑ θα αρχίσει να ετοιμάζει απλή εφαρμογή, η οποία λογικά θα ανοίξει στις 17 Δεκεμβρίου.

«Έξι μήνες πριν, η προηγούμενη κυβέρνηση μοίρασε αυτό που προσδοκούσαν οι πολίτες προεκλογικά και μάλιστα το εξάντλησε και είπε πως δεν μένει τίποτα για να δοθεί επιπλέον. Το κοινωνικό μέρισμα 2019 δόθηκε ως 13η σύνταξη τον Μάιο» ανέφερε ο υπουργός.

«Βρήκαμε 0 ευρώ περιθώριο για να μοιράσουμε και καταφέραμε να δημιουργήσουμε χώρο 175 εκατ. ευρώ» εξήγησε ο κ. Σταϊκούρας, σημειώνοντας πως ο χώρος αυτός αξιοποιήθηκε με μέτρα όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ, το αυξημένο επίδομα θέρμανσης και η μείωση προκαταβολής φόρου για τις επιχειρήσεις. «Δώσαμε και 200 εκατ. στη ΔΕΗ για να σώσουμε τον οργανισμό» πρόσθεσε.

«Καταφέραμε να δημιουργήσουμε επιπλέον χώρο, προσπαθήσαμε να αξιοποιήσουμε κατά τον βέλτιστο τρόπο αυτά τα 175 εκατ., τα οποία δεν υπήρχαν, εξαιτίας των επιλογών της προηγούμενης κυβέρνησης» είπε ο κ. Σταϊκούρας. «Θα ήμουν ευτυχής να δώσω παραπάνω αλλά δεν υπάρχουν, κι εγώ οφείλω να είμαι ειλικρινής, υπεύθυνος και σοβαρός».

Ο υπουργός επισήμανε πως πρέπει να διακρίνεται η έκτακτη ενίσχυση που δίνεται τώρα από την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, στην οποία εντάσσονται τα όποια επιδόματα.

«Εμείς ως υπουργείο Οικονομικών λέμε πως βρήκαμε επιπλέον δημοσιονομικό χώρο για να βοηθήσουμε κάποια νοικοκυριά και προσπαθήσαμε να τετραγωνίσουμε τον κύκλο. Προφανώς υπάρχουν κι άλλα θέματα, έχουμε πλήρη επίγνωση» αναγνώρισε. «Δεν ζω εκτός πραγματικότητας, αλλά έχουμε 175 εκατ. έξτρα, αυτά πρέπει να μοιράσουμε. Δεν υπάρχουν περισσότερα για να εντάξουμε κι άλλες κοινωνικές ομάδες στους δικαιούχους. Προεκλογικά είχαμε πει πως δεν θα υπάρξει καθόλου μέρισμα, επειδή τα είχε δώσει όλα η προηγούμενη κυβέρνηση. Η κοινωνία έχει προσδοκίες και καλώς έχει αλλά αυτά τα χρήματα έχουμε διαθέσιμα, και μάλιστα αρχικά δεν υπήρχαν. Το Σαββατοκύριακο ήταν 200.000 οι ωφελούμενοι του κοινωνικού μερίσματος, τώρα φτάσαμε στις 250.000 επειδή προσπαθούμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο που δημιουργείται κάθε μήνα στον προϋπολογισμό. Αν ήταν λιγότερα χρήματα σε περισσότερους δικαιούχους θα έλεγαν πολλοί πως δίνουμε ψίχουλα, αυτή η συζήτηση δεν έχει τέλος».

Αναφορικά με ανθρώπους που πήραν τα περασμένα χρόνια επιδόματα αν και στην πραγματικότητα δεν τα δικαιούνταν- ακόμα και πολιτικοί, που τα πήραν και τα επέστρεψαν άρον άρον – ο κ. Σταϊκούρας τόνισε πως τέθηκαν σε ισχύ επιπλέον φίλτρα προκειμένου τέτοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν.

«Έχουμε δημοσιονομικό χώρο τον οποίο κατανέμουμε με δίκαιο τρόπο επ’ ωφελεία του συνόλου της κοινωνίας. Η πολιτική μας δεν έχει ταξικό πρόσημο αλλά θα βοηθηθούν παραπάνω μικρά και χαμηλά εισοδήματα» υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ….
    ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΑΜΑΞΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΣΙ ΔΟΥΛΕΨΑ ΓΙΑ 1Ο ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ
    ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ
    ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ **ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

    ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΔΕ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΡΙΣΜΑ

    ΥΓ1 ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΝΔ
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΜΜΙΑ
    ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ 55ΟΟ

    ΥΓ2 ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΔΕΚΤΟΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΔΟΡΙΣΕΙ ΑΤΕΚΝΟΥΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ 6

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ

    ΟΥΣΤ……

  2. ΡΕ ΔΩΣΤΑ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ 250 ΕΩΣ 390 ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ .

  3. Καλημέρα Στέφανε

    Παιδιά, αν Ρίξετε Μία Προσεκτική Ματιά στις Κοινωνικές Ομάδες που Είναι οι Δικαιούχοι και τα Κριτήρια, ο Περισσότερος Κόσμος ( ΈΛΛΗΝΕΣ ), ΔΕΝ θα Γίνεται ΔΕΚΤΟΣ στην Πλατφόρμα.

    1. Στις Οικογένειες με 4 Τέκνα και Άνω με Φορολογητέο Οικογενειακό Εισόδημα έως 20.000, ( Αριθμός Ωφελούμενων Νοικοκυριών 19.140 ). ΠΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΈΧΟΥΝ ΑΠΟ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΆΝΩ, ΌΤΑΝ Ο ΜΕΣΟΣ ΌΡΟΣ ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ;

    2. Στις Οικογένειες που Τουλάχιστον ο Ένας Γονέας είναι Μακροχρόνια Άνεργος ( Άνω των 12 Μηνών ) με ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα Εξαρτώμενο Τέκνο και με Φορολογητέο Εισόδημα έως 15.000 ευρώ ( Λαμβάνονται Υπόψη και Μονογονεϊκές Οικογένειες ), ( Αριθμός Ωφελούμενων Νοικοκυριών 163.778 ). ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΆΝΕΡΓΟΣ ΆΝΩ ΤΩΝ 12 ΜΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟ ΤΕΚΝΟ ( ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΜΟΣ ), ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ “ΠΛΟΥΣΙΟΣ” ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΑ ( 200 ΕΥΡΩ ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ( ΑΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ), ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.

    3.- Στις Οικογένειες που και οι ΔΥΟ Γονείς είναι Βραχυχρόνια Άνεργοι ( Κάτω από 12 Μήνες ) με Τουλάχιστον ένα Εξαρτώμενο Τέκνο και με Φορολογητέο Εισόδημα έως 15.000 ευρώ ( Λαμβάνονται Υπόψη και Μονογονεϊκές Οικογένειες ), ( Αριθμός Ωφελούμενων Νοικοκυριών 40.927 ). ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΊΝΑΙ ΆΝΕΡΓΟΙ, 2 Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΈΝΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟ ΤΕΚΝΟ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΈΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΕΚΝΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΌΤΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΕΑ ΑΝΑ ΣΥΖΥΓΟ ( 2 χ 200 ΕΥΡΩ ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ( ΑΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ), ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.

    4. Στις Οικογένειες με Εξαρτώμενα Τέκνα ΑΜΕΑ Δικαιούχοι του Σχετικού Επιδόματος έως 24 Ετών, ( Αριθμός Ωφελούμενων Νοικοκυριών 25.632 ). ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΤΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΤΕΚΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΆΝΩ ΤΩΝ 24 ΕΤΩΝ, ΕΚΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΌΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΆΝΕΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΑ, ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΕΑ ( 200 ΕΥΡΩ ), ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ( ΑΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΑΕΔ ), ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.

    Τα Επιπλέον Κριτήρια, για την Χορήγηση του Κοινωνικού Μερίσματος, Είναι ΣΩΣΤΑ, Αλλά με τον Τρόπο που Έχουν Διατυπωθεί, το Κοινωνικό Μέρισμα το ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ και οι ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    – Τουλάχιστον Ένας από τους 2 Γονείς θα ΠΡΕΠΕΙ να Διαμένει Νόμιμα και Μόνιμα στην Ελληνική Επικράτεια τα Τελευταία 10 Έτη.
    – Και οι ΔΥΟ Γονείς θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι Φορολογικοί Κάτοικοι Ελλάδος.
    – Το Άθροισμα των Καταθέσεων Όλων των Μελών του Νοικοκυριού σε ΌΛΕΣ τις Τράπεζες Ελλάδος ή του Εξωτερικού Αλλά και η Τρέχουσα Αξία Μετοχών και Ομολογιών να ΜΗΝ Υπερβαίνει τις 20.000 Ευρώ.

    Η 1η Κοινωνική Ομάδα Φωτογραφίζει ΞΕΚΑΘΑΡΑ Οικονένειες ΡΟΜΑ και ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    Η 2η και 3η Κοινωνική Ομάδα Φωτογραφίζουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ Οικονένειες ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, Ζευγάρια με 1 ή 2 Παιδιά, για παράδειγμα, Πρόσφυγες από τη ΣΥΡΙΑ, Όπως Επίσης Οικογένειες Λαθρο-Μεταναστών ή Λαθρο-Μετανάστες και από Χώρες οι Οποίες ΔΕΝ Εμπλέκονται σε Κανένα Πόλεμο.

    Παιδιά, θα με Συγχωρέσετε Αλλά Αυτό ΔΕΝ Είναι σε Καμία Περίπτωση Κοινωνική Πολιτική. Πολλοί ΈΛΛΗΝΕΣ θα ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ, και θα το ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ οι ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Και τα Κανάλια, Αντί να Κάνουν Μία Εμπεριστατωμένη Ανάλυση να Παρουσιάσουν ΠΟΣΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ, ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΌΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΝΤΙΔΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, …

    ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΟΙ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, 2010-2018, ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    Παιδιά, σε Καμία ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ θα Συνατήσετε Αυτήν την Κοινωνική Πολιτική. Κανείς Λαθρο-Μετανάστης ( ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΕ ) ΔΕΝ Δικαιούται Όχι Κοινωνικό Μέρισμα ( αν Χορηγείται σε Κάποια Ευρωπαική Χώρα, Διότι Αυτό κατά Κύριο Λόγο Υιοθετήθηκε την Περίοδο των Μνημονίων στην Ελλάδα ), Αλλά ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ Είδος Προνοιακού και Κοινωνικού Επιδόματος. Εκτός Βεβαίως της Περίπτωσης στην Οποία Έχει Εγκατασταθεί ΝΟΜΙΜΩΣ στη Χώρα με Όλες τις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ Διαδικασίες και που Αυτές οι Διαδικασίες Είναι ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΕΣ για ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ( ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ) ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  4. η κυβερνηση κουλη ειναι επισημος το 4ο ραιχ

    οπου τους βρειτε σαπιστε τους στο ξυλο τους ανθελληνες

  5. Οι 250.000 ΔΗΘΕΝ διακιούχοι είναι λάθος. Αυτό το νούμερο προκύπτει αν αθροίσει τους δικαιούχους κάθε επιδόματος εξεταζομένου καθενός ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάποιος πληροί ένα κριτήριο θα πληροί και όλα τα άλλα. Ο κοινός τόπος όλων των κριτηρίων είναι ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ !!!! Η προπαγάνδα αθροίζει σύνολα που δεν αθροίζονται……..

  6. όποιος έχει ΑΦΜ παίρνει το επίδομα και πλέον έχουν ΑΦΜ από το Hot Spot οι λαθραίοι

  7. Αν τολμησουν να πληρωσουν με τα χρηματα του ΕΛΛΗΝΑ φορολογουμενου τα λαθροχιμπατζηδια θα θελουν ξυρισμα με γυαλοχαρτο αυτα τα πολιτικα παρταλια
    Ωσ ποτε θα κοιμαται ο ΕΛΛΗΝΑΣ στον καναπε του ?

  8. ΔΕΝ είναι μόνοι τους, όποιος τα γυρεύει, ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ???. Εγκληματικές πολιτικές Οργανώσεις Κλέβουν την ιερή Ψήφο και μας “Γαλεύουν”, για ίδιον Όφελος τους ??? ΞΥΠΝΑΤΕ ? ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ έιναι ΕΝΑ και τα ΕΓΓΡΑΦΑ Ισχύουν ? Όποιος Εγκληματεί,ή σωστότερα, ΤΑ Διαρκή ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ Παραγράφονται …, Όποιοι γελάσουν τελευταίοι?

  9. ΟΙ ΧΑΜΙΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 370-390 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ = 4440-4680 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ 700 ΠΑΙΡΝΟΥΝ 15000-20000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ .ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΥΛΗΔΕΣ .

  10. Ψηφαλακια να ειναι και ας ειναι αλβανικα γυφτικα πακιστανικα κλπ δεν μας πειραζει.Με ξενα κολυβα αλληλουια.Εμεις κοροιδα να σκασουμε κσι να πληρωνουμε αγογγυστα.

  11. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ πολυ πετυχημενος υπουργος της κυβερνησης Σαμαρα συνεχιζει ακαθεκτος το λειτουργημα του…Ο παγκος της ΝΔ μας αφηνει αναυδους με θαυμασμο.
    Οι ανθρωποι ειναι αρχοντες της ανακυκλωσης…Ο παλιος ειναι και ωραιος
    Ποτε δεν χρησιμοποιουνε καινουργια υλικα..Οτι παλιο υποταγμενο και δοκιμασμενο χαμηλων τονων ειναι και το καλυτερο…Δεν θελουμε εκπληξεις..να μας βγει καποιος δυναμικος καινουργιος και χασουμε
    τα προεδριλικια.
    Τα προεδριλικια ειναι μονο για τις οικογενειες

  12. θα παρει μερισμα αυτοσ που εχει καταθεσεις και μετοχες μεχρι 20000 ελεος

  13. Τι σας νοιάζει μωρε ποσοι λαθρο θα πάρουν το μέρισμα. Εσεις κοιτάξτε να πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ και τους υπόλοιπους φόρους που μας πνίγουν. Αφου δεν κανουμε κατι, ωςτε να τους κόψουμε το …οξυγόνο…που ειναι το χρήμα, αυτοι το διαθέτουν οπου θελουν. Ας ειχαμε μυαλό να οργανωθούμε και να σταματήσουμε να πληρωνουμε το ανθελληνικο κράτος και σούλεγα εγω. Αλλα…..δυςτυχως δεν…… Τον εχθρο σου τον πολεμάς με τα ιδια του τα οπλα. Στην προκειμένη περιπτωςη ειναι το χρήμα. Ουτε λογιστικό έλεγχο του χρεους δεν απαιτήσαμε, απλα πληρωνουμε σαν ζωα, οτι μας ζητάνε. Και ζητάνε αιμα. Κοιτά στις τράπεζες τι γινεται. Εμεις στηνόμαστε στις ουρές για να πληρωςουμε φόρους και οι λαθρο στήνονται στα ΑΤΜ για να πάρουν το επίδομα που ……δικαιούνται…. Το δικαιούνται λες και τους το χρωςταμε. Χαχαχα, εδω γελάνε; η κλαίνε;;; Διάλεξε.

  14. ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ

Comments are closed.