Δίκη για τη δολοφονία του καπετάνιου της Κοιλάδας – Τι κατέθεσε η Αγγελική Νικολούλη;

Κοινοποίηση:
1

Συνεχίστηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου στην Κοιλάδα για την οποία κατηγορείται η σύζυγος του.Η σύζυγος του καπετάνιου είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια.

Λίγο μετά τις 9 χθες το πρωί εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη καθώς ήταν η πρώτη μάρτυρας που κλήθηκε να καταθέσει.

Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στη χήρα του δολοφονημένου καπετάνιου. “Περιέγραφε με ακρίβεια τα λεπτά και τις κινήσεις της. Μας υπέδειξε έναν άνθρωπο με τον οποίο το θύμα είχε μία δικαστική διαφορά. Για τον φίλο του Θανάση μας διαβεβαίωσε ότι θα μας μιλούσε. Όταν πήγαμε στο σημείο της δολοφονίας περίμενα να σοκάρεται. Ήταν όμως άνετη. Για τον φίλο του Θανάση έλεγε ότι η ίδια είχε πολύ καλή σχέση και ότι ήταν ένας άνθρωπος που τον αγαπούσε πολύ”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεση της η Αγγελική Νικολούλη.

 

“Στα διαλείμματα της εκπομπής ελέγχω και εγώ κάποιες πληροφορίες. Ρώτησα την κατηγορούμενη εάν κάποια στιγμή είχε έναν έντονο καβγά με το θύμα και τον μαχαίρωσε στο χέρι. Μου απάντησε ότι θα ακούσω πολλά. Με εξέπληξε όταν στον αέρα της εκπομπής ήταν μία άλλη γυναίκα και στα διαλείμματα άλλαζε. Με είχε εντυπωσιάσει η συναισθηματική της απάθεια. Δεν την άκουσα να αποκαλεί τον Θανάση με το όνομά του, έλεγε συνέχεια ‘αυτός’. Θυμόταν τα πάντα, τις ώρες με μαθηματική ακρίβεια. Έλεγε ότι ήταν στόχος της ζωής της να βρει τους δολοφόνους του άνδρα της. Στα διαλείμματα μας ρωτούσε εάν τα έλεγε καλά”, πρόσθεσε η γνωστή δημοσιογράφος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: