Μας «κερνάνε» θάνατο οι αλήτες! Δέσμευσαν 28 τόνους ακατάλληλα καρπούζια από του Ρέντη

Κοινοποίηση:
1

Στη δέσμευση 27.600 κιλών καρπουζιών αγνώστου προελεύσεως, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στα πλαίσια των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.
Συγκεκριμένα, και μετά τα 67 κιλά αλλοιωμένα κοτόπουλα που δέσμευσαν χθες, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν 48 bins με καρπούζια συνολικού βάρους 27.600 κιλών, λόγω μη τήρησης των προδιαγραφών περί ιχνηλασιμότητας.
Επισημαίνεται ότι η σήμανση αποτελεί την ταυτότητα των προϊόντων, διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητά τους και αποτρέπει τις ελληνοποιήσεις.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Άλλο κοτόπουλα με σαλμονέλα και άλλο καρπούζια χωρίς τιμολόγιο. Πήγαν για καταστροφή? Πόσα? ήταν 28 τόνοι, πόσα κατέστρεψαν και πόσα μεταπούλησαν? Πάλι ο «πούστης» ο ελεγκτής τα οικονόμησε. Οι εργάτες άντε να πήραν από δύο καρπούζια ο καθένας, βάλε και αυτόν με την μπουλντόζα, τα χοντρά τα πήρε ο υπεύθυνος της καταστροφής. Έτσι γινόταν και γίνεται ΠΑΝΤΑ.

Leave a Response