ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ; Ξεφτιλίζει τις Ελληνικές Δυνάμεις που μάχονται, με αισχρά fake news

Κοινοποίηση:
nikos-euaggelatos

Ο ρόλος του Ευαγγελάτου πρέπει να μπει στο μικροσκόπιο. Μετά τα ανθελληνικά ρεπορτάζ που μεταδίδονται μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει, ήρθαν και fake δημοσιεύματα μέσα από την ιστοσελίδα του. Ειδήσεις χωρίς αποδείξεις και πάντα με αρνητικό για την ελληνική πλευρά αντίκτυπο.

Νωρίτερα λοιπόν μετέδωσε ότι πολιτοφύλακες που έκαναν “περιπολία” (sic) στην συνοριογραμμή, πυροβόλησαν αστυνομικό κατά λάθος επειδή νόμιζαν ότι είναι λαθραίος που είχε μπει στην ελληνική γη.

Σύμφωνα με το ανεκδιήγητο… “ρεπορτάζ” ο αστυνομικός σώθηκε χάρη στο αλεξίσφαιρο που φορούσε.

Λίγο αργότερα ήρθε διάψευση από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία αναφέρει:

“Ανακοινώνεται οτι απο τις υπηρεσίες της; Γενικής Πεεριφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δεν έχει καταγραφεί περιστατικό σε βάρος αστυνομικού την περασμένη πέμπτη στην περιοχή Φερρών Έβρου.
Ως εκ τούτου τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.”

Την ώρα λοιπόν που ο Ερντογάν και οι παρακρατικοί σπιούνοι του εξαπολύουν βρωμερή προπαγάνδα εναντίον των Ελλήνων που τους κατηγορεί ότι πυροβολούν στο ψαχνό, έρχεται ο Ευαγγελάτος και παίζει το ύπουλο παιχνίδι του. Ένας εισαγγελέας υπάρχει επιτέλους;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ο ΜΑΙΜΟΣ & Η ΜΑΙΜΟΥ , ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΑΘΟΥΝ , ΙΣΩΣ & ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝΕ Η ΑΝΩΜΑΛΛΟΙ.

  2. Πέρα από λαμόγιο, είναι γνωστος παιδοφιλος που κρυβεται όμως πολύ καλα.

  3. ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΖΕΥΓΟΣ Η ΤΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ……………..ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΟΙΑ…….

  4. Mην σας κανει εντυπωση, και στην κατοχη υπηρχαν νρουφιανοι.

  5. Μέτοχος σε ΜΚΟ είναι ο μπάσταρδος. Τι περιμένει κανείς; Να μην είναι με τους ισλαμοπίθηκους; Λεφτά χάνει όσο αυτοί δεν μπαίνουν Ελλάδα.

  6. Τον ξέρουμε καλά τον ”κύριο”! δεν χρειάζεται συστάσεις, η μεγαλύτερη φόλα όλων των εποχών!!!!!!!!!!!

  7. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ. ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ. ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΗΡΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ. ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΠΡΙΝ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.. ΜΗ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ.

  8. Εγώ βλέπω το σαιτ του είναι από τα πρώτα. Τον διαβάζουν πολλοί μαλακες . Κατά τ άλλα τον βρίζουν.

  9. Κλείστε φυλακή τον πράκτορα επιτέλους μαζί με την ισλαμολαγνα με την μπουργκα

  10. Μην παρακολουθεί κανείς το δελτίο ειδήσεων του mega, να πατώσει και να τον διώξουν.Πεφτουν τα νούμερα; φεύγει ο παρουσιαστής.Απλά τα πράγματα.

    1. Ετσι κι αλλιως τοσο αυτος οσο και τα δελτια του MEGA εχουν πολυ χαμηλη τηλεθεαση.

  11. Εισαγγελεας καλει γη, ακουει κανενας?

  12. ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ Η΄ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Η΄ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

Comments are closed.