ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ Ο ΣΑΛΒΙΝΙ: «Απολίτιστος ο τρόπος ζωής» των γυναικών που θέλουν να…

Κοινοποίηση:
salvini

Νέα θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε δήλωση του γραμματέα της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι κατά την διάρκεια ομιλίας του σε συγκέντρωση του κόμματός του, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ρώμη.

Αναφερόμενος σε γυναίκες οι οποίες ζητούν από δημόσια νοσοκομεία να προχωρήσουν επανειλημμένα σε άμβλωση (η οποία επιτρέπεται από τον ιταλικό νόμο), ο Σαλβίνι τόνισε: «Είναι σωστό οι γυναίκες να κάνουν ελεύθερα τις επιλογές που αφορούν την ζωή τους. Αλλά δεν μπορείς να βρίσκεις το τμήμα επειγόντων περιστατικών ως λύση για έναν απολίτιστο τρόπο ζωής».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι αναφερόταν σε γυναίκες που παρουσιάσθηκαν επανειλημμένα σε υπηρεσίες επειγόντων περιστατικών νοσοκομείων της Ρώμης και του Μιλάνου για να μπορέσουν να προχωρήσουν σε άμβλωση. «Όταν το κάνεις ακόμη και επτά φορές, σημαίνει ότι πρέπει να σου εξηγήσουν πώς πρέπει να φέρεσαι και ότι ακολουθείς λανθασμένο τρόπο ζωής», υπογράμμισε επίσης ο Ιταλός πρώην υπουργός Εσωτερικών. Οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν σειρά αντιδράσεων διαφόρων πολιτικών στελεχών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: