ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΟΚ! Οι “Πρέσπες” αποτελείωσαν τον ΣΥΡΙΖΑ – Ψυχορραγεί το κόμμα των σταλινοφασιστών

Κοινοποίηση:
dimoskopisi

Δημοσκόπηση για τις πολιτικές εξελίξεις, η οποία διεξήχθη την περίοδο από 21 έως 24 Ιανουαρίου , δηλαδή μέχρι και σήμερα, δημοσιεύει το in.gr.
Η έρευνα της εταιρείας RASS είναι τηλεφωνική με 1.004 προσωπικές συνεντεύξεις σε νοικοκυριά.
Στην έρευνα αυτή καταγράφεται η μεγάλη δυσαρέσκεια των πολιτών από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικά:
Στην ερώτηση «με όσα είσαστε σε θέση να γνωρίζετε και την εμπειρία που έχετε από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, το 71,4% δηλώνει ότι είναι πολύ δυσαρεστημένο ή μάλλον δυσαρεστημένο ενώ μόλις 18,6%δηλώνει πολύ ή μάλλον ικανοποιημένο.
Στην ερώτηση «η ΝΔ ισχυρίζεται ότι: «Οι πολίτες χρειάζονται ασφάλεια, ευημερία και σταθερότητα και όλα αυτά τα εγγυάται η ΝΔ». Εσείς προσωπικά πιστεύετε ότι όλα αυτά μπορεί να τα εξασφαλίσει η ΝΔ ή όχι;» η απάντηση είναι;
Το 66,2% λέει ότι η ΝΔ δεν μπορεί να τα εξασφαλίσει και το 31.8% ότι μάλλον ναι ή ναι.

Αν η ΝΔ εκλεγεί θα κυβερνήσει καλύτερα ή χειρότερα από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το επόμενο ερώτημα και οι πολίτες απαντούν: Το 30.6% ότι θα είναι χειρότερα ή μάλλον χειρότερα αλλά η πλειοψηφία, δηλαδή το 47,4% ότι θα είναι καλύτερα ή μάλλον καλύτερα.

52-2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Σωστά τα λες (ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ) και αυτό πιστεύω και εγώ αλλά τι κάνουμε όλοι εμείς αφού Ηγέτης δεν υπάρχει να αναλάβει και να πάμε όλοι μαζί να τινάξουμε τους ζυγούς που μας πίνουν το αίμα…..Και δεν θέλω να ακούσω περί Χ.Α. & ΛΑΟΣ και των λοιπών συγγενών που ξαφνικά ξεφύτρωσαν για την καρέκλα και αυτοονομάστικαν Πατριώτες..μπροστά στην λέξη ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είναι νάνοι όλοι αυτοί την ταπεινή μου άποψη εκφράζω δεν προσπαθώ να χειραγωγήσω κανέναν ο κάθε ένας μας είναι υπεύθυνος για αυτό που πράττει……Και ας αναλογιστούμε και ας συγκρίνουμε αυτούς που πέρασαν τους πραγματικά ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που αγάπησαν αυτή την χώρα με όλους αυτούς που κραυγάζουν για πατριωτισμό εκεί κάνεις έργα σιωπηλά και όχι με ντουντούκες.Αυτά φίλοι μου είχα να εκφράσω και εύχομαι η ανωτέρα δύναμη να μας υπόδειξή αυτόν τον ΗΓΕΤΗ..

  2. Ακουστε το καλα……Τα ποσοστα που σειχνουν οι δημοσκοπησεις δεν ειναι η πραγματικοτητα αλλα αυτα που θελουν να βγαλουν οταν γινουν εκλογες….Βαλτε το μυαλουδακι σας να σκεφτει και απαντησε στο εξης ερωτημα…οσα μεγαλα γεγονοτα και να συμβαινουν στην Ελλαδα τα ποσοστα των κοματων στις δημοσκοπησεις δεν αλλαζουν …γιατι? η απαντηση ειναι απλη….θελουν να μας κανουν να πιστευουμε οτι τα κοματα εχουν μπετοναρει τα ποσοστα τους π.χ. 30+% η ΝΔ , 20+% ο συριζα κ.ο.κ. που σημαινει οταν γινουν εκλογες και βγουν στα περιπου αυτα τα ποσοστα εμεις θα τα αποδεχθουμε και θα πουμε αφου και στις δημοσκοπησεις πανω κατω αυτα εδειχναν αρα αυτα ειναι,,,ΨΕΜΑΤΑ…νοθεια 100% καμια σχεση με την πραγματικοτητα…τα κανουν πλακακια μεταξυ τους και τα μοιραζουν οπως θελουν….χρειαζεται ανεξαρτητη αρχη για την διενεργεια των εκλογων…..

  3. Τι Να Καταλάβω Εγώ Τώρα Που Αν Είναι Αλήθεια Όλα Αυτά Που Δείχνουν Κατά Καιρούς Οι Δημοσκοπήσεις Είμαστε Άξιοι Της Τύχης Μας Μιλάμε Για Μεγάλους Καραγκιόζηδες. ΝΔ.ΚΙΝΑΛ.ΣΥΡΙΖΑ Κατέστρεψαν Την Πατρίδα Μας Και Στο Σύνολο Τους Μαζεύουν 61,8% Πόσο Μ@Λ@ΚΕΣ Είμαστε Πια.

  4. Φραγκολατζερηδες και φαναριωτες μονοφθαλμους ειναι ακριβως η επιλογη αυτου του αοματου λαου να τον ηγουνται διαχρονικα.

  5. Kαι λοιπον;Θα γινει κυβερνηση η ΝΔ που υπογεια ηταν μαζι με το ΣΥΡΙΖΑ στην θανατωση της Μακεδονιας.

    1. Σωστός. Αν ειμαστε τοοοσο ζωα πια, ας ψηφισουμε ΝΔ. Λες και στην Ελλαδα υπαρχουν μονο δυο κόμματα. Κάποτε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και τωρα ψεύτο ΠΑΣΟΚ δηλαδη ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ. Δεν υπαρχουν πατριωτικά κόμματα να ψηφισουμε;; Μονο προδοτες;;

Comments are closed.