ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! Η ΕΡΤ κάνει στάση εργασίας λόγω Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
eidame

Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό,η λεγόμενη κρατική τηλεόραση να κάνει στάση εργασίας ως αντίδραση απέναντι σε πολιτικό κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Στο αίτημα της η ΕΡΤ αναφέρει: “H ΠΟΣΠΕΡΤ προκήρυξε από τις 16:00 ως τις 17:00 με αίτημα τη μη προβολή της Χρυσής Αυγής.”

ERT.jpg 1

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

“Η ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε να πραγματοποιήσει στάση εργασίας – σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ Ρ/Φ, Τ/Ο, διαδικτυακά μέσα, καθώς και τη μη διάθεση οπτικοακουστικού υλικού (pool), σήμερα Τετάρτη 31/01/2018 και ώρα από 16:00 έως 18:00 για τη μη προβολή των εργασιών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής.

Δεν συμφωνούμε να γίνει τεχνική προετοιμασία και να μεταδοθεί από όλα τα μέσα της ΕΡΤ και με οποιοδήποτε τρόπο, ο ρατσιστικός, διχαστικός, φασιστικός, μισαλλόδοξος λόγος της Χρυσής Αυγής καθώς και η εικόνα της, σύμφωνα και με το σύνταγμα, το καταστατικό μας, τον ιδρυτικό νόμο τη ΕΡΤ και τη συνυπηρέτηση στην ΕΡΤ πολλών εθνικοτήτων λόγω της φύσης του παραγόμενου έργου της.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει τη δημοκρατία, τους θεσμούς, την πολιτιστικότητα, την πολυπολιτισμικότητα, την ανεξιθρησκεία και εναρμονίζεται με την κοινωνία.

Τα εγκλήματα της φασιστικής και ναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι διαρκή και όχι στιγμιαία και δεν ξεχνάμε ότι συντηρεί εγκληματικά τάγματα εφόδου και ότι ο Γ.Γ. της έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Π. Φύσσα κι επομένως δεν μπορεί να μεταδίδεται αυτός ο διχαστικός λόγος.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς επιβουλές, απ’ όπου κι αν προέρχονται.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Δεν μπορουν να κρυψουν τον πανικο που τους δημιουργησε το διψηφιο ποσοστο της Χρυσης αυγης….

  2. ενα αρμα μαχης να παει στο ραδιομεγαρο της ερτ κ να κανει τα απλυτα κοματοσκυλα γρασο για τις ερπυστριες…
    που σε ρε μπαρμπαγιωργη παπαδοπουλε να ανοιξεις τα ξερονησια κ να πεταξεις στη θαλασσα ολα τα ανθελληνικα σταλινοσπερματα….

  3. Πρέπει να ψηφίσουν όλοι σωστά για να μπουν όλα στη θέση τους σιγά σιγά.

  4. Καταλαβαίνουν τι έρχεται και αρχίσαν τον πόλεμο εναντίον της Χ.Α. Λένε κάποιοι για διψήφιο ποσοστό. Αλλά δεν μπορούν να υπολογίσουν το πόσο θα φτάσει. χα χα χα. Αφήστε που όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα στήσουν κανένα σκηνικό εναντίον της. Γενικά ζούμε σε εποχές παγκοσμιοποίησης και τα εθνικά κόμματα πρέπει να τα σβήσουν. Αυτός ο άνεμος φυσάει σε όλη την Ευρώπη. Η παγκοσμιοποίηση θέλει τους ανθρώπους ζώα. Και οποιαδήποτε διδασκαλία για πίστη στον Χριστό και στην πατρίδα δεν αρέσει σε κανένα. Απλά γιατί η πίστη στην πατρίδα σε διατηρεί άνθρωπο με ιδανικά και η πίστη στον Χριστό σε ανεβάζει στον ουρανό. Αυτό η παγκοσμιοποίηση δεν το θέλει. Μας θέλει ζώα. Γι’αυτό και πολεμιούνται και ο Χριστός και η έννοια της πατρίδος. Αλλά όπως έλεγε και ο άγιος Παϊσιος: “Στην εποχή μας μπορεί να οργώνει ο Διάβολος, αλλά από πίσω σπέρνει ο Θεός……“.

  5. Στο πορνειο της ερτ στηριζετε μονο τον συριζοπροδοτη και ειστε ολοι παρασιτα καντε το πορνειο σας συνδρομιτικο και οποιος θελει να βλεπει

  6. Τότε οι χρυσαυγίτες να απαλλάσσονται από το χαράτσι για την ερτ

  7. Ας ψηφίσουν οι Έλληνες αυτή τη φορά σωστά και τη Χρυσή Αυγή, να εξαφανιστούν δια παντός η ΕΡΤ και όλα τα ανθελληνικά και ελληνοφοβικά τσοντοκάναλα. Είναι απλό.

  8. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ! Να χαρώ εγώ δημοκρατία από τα σταλινικά απολιθώματα της ΕΡΤ.
    Οι άνθρωποι ξεφτιλίζονται μέρα με την ημέρα όλο και πιο πολύ και δείχνουν πόσο κακοί και μισάνθρωποι είναι. Αλήθεια όταν αλλάξουν τα πράγματα έχουν σκεφτεί τι θα εισπράξουν δικαιολογημένα από την αντίδραση του πατριωτικού χώρου;

  9. Είστε γελοίοι……………

    ……………….. Αυτά……

Comments are closed.