ΔΕΙΤΕ ΤΟ “ΝΤΟΥ” ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! “Θα τα πούμε αύριο” – “Φύγε από εδώ, δρόμο!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
polakis_1

Αυτά, δεν υπάρχουν!

Μετά την σύγκρουση Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή, ο Πολάκης κατέβηκε από τα έδρανα και κινήθηκε απειλητικά στα έδρανα που καθόταν ο πρόεδρος της Ν.Δ.

«Δεν θα μας πεις εσύ για φασισμό. Θα τα πούμε αύριο» του είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Σήκω φύγε από εδώ», ήταν η απάντηση του κ. Μητσοτάκη στον Παύλο Πολάκη, ενώ οι βουλευτές της ΝΔ είχαν ξεσηκωθεί και διαμαρτύρονταν έντονα.

«Ο υπουργός σας, απείλησε. Δεν το είδατε;», είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον Νίκο Βούτση και ο πρόεδρος της Βουλής περιορίστηκε να απαντήσει «Δεν το άκουσα».

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. κ. Γεωργιλά μαζευτείτε σας παρακαλώ!! Να είστε σοβαρός και να μην προσβάλλετε έτσι μια κυρία. Επειδή γνωρίζω προσωπικά την κ. Κατάκη αυτά τα ανεκδιήγητα πράγματα είναι όλα ψέματα και ντροπή σου που τα λες. Στο κάτω κάτω να σου μιλήσω και στη γλώσσα σου, δηλαδή δεν έβρισκε άλλον η κ. Κατάκη να πηδηχτεί, ήθελε ντε και καλά να πηδηχτεί με σένα ρε κακομοίρη?? Εδώ δεν θέλει με μένα που είμαι και θεότεκνο επειδή σέβεται την οικογένειά της!!! Μαζέψου σε παρακαλώ και μάθε ότι όταν γράφεις στα κεφάλαια σπας αρχίδια ακόμη περισσότερο από τις παραλαβομάρες που λες!! Θα προτείνω στην κ Κατάκη να σε κυνηγήσει όσο δεν πάει ρε κερατά!!! Άμα πια, όλοι οι τρελοί εδώ μέσα!! Κι αμα ήσουνα καλος, ας έβγαζες την ιατρική εδώ, μάθαμε όλοι τώρα ο κάθε βολεμένος και μέτριος να πηγαίνει Ιταλίες και Ρουμανίες!!! Μάλλον είσαι πολύ κομπλεξικός φίλε μου!!!

  2. Η κάθε πέτρα τση Κρήτης το γνωρίζει αυτό

  3. Τον φρουραρχο… Προκαλούν οι τραμπουκοι της εγκληματικής οργάνωσης του σύριζα και της νουδουλας…. Φρουράααααααα

  4. Αυτος ο τραμπακουλας κατι παιρνει?ο τυπος πρεπει να ειναι άρρωστος… γενικα…

  5. ΣΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡ. ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΑΥΡΩΝΙΤΗ , ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ,ΧΑΝΙΩΝ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ?ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΜΥΝΗΩ..ΘΑ ΤΟΝ ΜΥΝΗΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΤΑΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ,ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΤΗΣ 7 Υ.ΠΕ/ΚΡΗΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ [ Η ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ] ΨΗΦΟΥΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΧΑΛΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ,Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΥΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ..ΠΟΣΗ ΜΙΖΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ ,ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΝ?

Comments are closed.