Γ.Tράγκας: «Οι Γερμανοί ετοιμάζουν Πρέσπες Νο 2 – Μπροστά σε κολοσσιαία θέματα εδαφικής κυριαρχίας ο Κ. Μητσοτάκης»

Κοινοποίηση:
1

Σε αποκαλύψεις για το παρασκήνιο στη ΝΔ με την αντιπροεδρία της Κομισιόν που ανέλαβε ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, προέβη ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του στα «Παραπολιτικά 90,1 FM».

Ακόμα ο Γιώργος Τράγκας σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις λέγοντας πως «η κυβέρνηση παρουσιάζει τα πρώτα έντονα δείγματα υποταγής τόσο στο Βερολίνο, στην κα Μέρκελ» και προέβλεψε ότι «Ο Μητσοτάκης θα βρεθεί μπροστά σε κολοσσιαία θέματα που άπτονται της εθνικής, εδαφικής κυριαρχίας», καθώς «οι Γερμανοί ετοιμάζουν τις Πρέσπες 2»

Διαβάστε όσα είπε στην εκπομπή του  ο Γιώργος Τράγκας:

«Περίεργα πράγματα. Γεγονότα που θέλουν ανάλυση και ερμηνεία. Αντί να γίνει αντιπρόεδρος της Κομισιόν ο Αντώνης Σαμαράς, έγινε ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Σαμαράς δεν ενδιαφερόταν για θέση επιτρόπου αλλά μόνο για τη θέση του αντιπροέδρου, προκειμένου να βοηθήσει την πατρίδα του. Φαίνεται ότι Μέρκελ και Μητσοτάκης συμφώνησαν να τον κάνουν πέρα, επειδή είναι αμετακίνητος τόσο στην υπόθεση των Πρεσπών, όσο και στην υπόθεση της Novartis, του Τσίπρα και του Παπαγγελόπουλου. Ό,τι και αν πουν, τον έριξαν άγρια και έβγαλαν προς τα έξω παλιές διαφορές. Να μην ξεχνάμε ότι είχε κερδίσει κατά κράτος στις εσωκομματικές εκλογές την κα Ντόρα Μπακογιάννη με τη βοήθεια του Αβραμόπουλου.

Ο κος Σχοινάς υπήρξε άνθρωπος του Γιούνκερ. Κολλητός του Γιούνκερ. Υπέρμαχος της μνημονιακής πορείας και των εντολών για τη σφαγή των Ελλήνων. Η Ελλάδα δεν κέρδισε από την τοποθέτησή του στην αντιπροεδρία. Έπρεπε να είναι ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά δεν είναι επειδή δεν στηρίζει, όπως Τσίπρας – Μητσοτάκης τη βούληση του Βερολίνου.

Δυστυχώς η κυβέρνηση παρουσιάζει τα πρώτα έντονα δείγματα υποταγής τόσο στο Βερολίνο, στην κα Μέρκελ αλλά και την ανεπάρκειά της να αντιμετωπίσει δυσάρεστες καταστάσεις όπως η αύξηση των μεταναστευτικών ροών και τελικά θα αποτελέσουν και το κλειδί, μαζί με τις απειλές του Ερντογάν για να κάτσουμε σε τραπέζι διαπραγματεύσεων με την Τουρκία.

Το Μαξίμου με απευθείας εντολές προς το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως πολλαπλασιάζει την κατασκευή των Hotspots και τοποθετεί ας πούμε στην Κόρινθο, εκατοντάδες Αφγανούς δίπλα σε σχολεία, παιδικές χαρές και φυσικά βάζει μια υγειονομική βόμβα στην περιοχή της Κορίνθου. Όσα κάνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι υλοποίηση εντολών που παίρνει από το Μητσοτάκη, δηλαδή από τους Γερμανούς, Ένας άνθρωπος που δεν έχει διαβάσει καν το Μνημόνιο, μεγάλος υβριστής της κεντροδεξιάς και σίγουρα μία από τις πολιτικές κερκόπορτες της κυβέρνησης.

Ήδη σε Κόρινθο και Καραβόμυλο υπάρχουν και θα υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις των κατοίκων.

Οι Γερμανοί προετοιμάζουν τις Πρέσπες 2.

Ήδη έχουν αρχίσει οι δηλώσεις υποχώρησης από την πλευρά του Αναστασιάδη που δήλωσε ότι δίνει το 30% των κοιτασμάτων και χθες απλά είπε ότι η κουβέντα δεν μπορεί να γίνει υπό τη σκιά των κανονιών. Δηλαδή είπε στον Ερντογάν ερχόμαστε ολοζούμπητοι προκειμένου να τα βρούμε.

Ο Μητσοτάκης εμφανίζεται πολύ λίγος στα διεθνή και για αυτό οι Τούρκοι έχουν αυξήσει την προκλητικότητά τους. Ο Ερντογάν ξέρει ότι την κατάλληλη στιγμή το Βερολίνο, που έχει πάντα οικονομικό πόλεμο με την Ουάσιγκτον είναι στενός σύμμαχός του. Αιώνιος σύμμαχος της Τουρκίας.

Οι Γερμανοί δεν θέλουν οι εξοπλισμοί της Ελλάδας να είναι μονοπώλιο των Αμερικανών. Στηρίζουν Ερντογάν και κάποια στιγμή θα σπρώξουν γερά το Μητσοτάκη στο τραπέζι μιας διαπραγμάτευσης με εθνικές απώλειες. Ο Ερντογάν ξέρει ότι ο Μητσοτάκης είναι πειθήνιο όργανο της πολιτικής του Βερολίνου. Ξέρει ότι τον ψάχνουν ακόμη οι Αμερικανοί για να δουν πόσο ευρωπαϊστής είναι και φυσικά θα αγριέψουν αν δώσουμε τα υπάρχοντα λεφτά μόνο για εξοπλισμούς από τη Γαλλία.

Το τραγικό για την Ελλάδα είναι ότι ζητάει επενδύσεις από τους Αμερικανούς και ακούει περισσότερο τους Γερμανούς.

Ο Μητσοτάκης θα βρεθεί μπροστά σε κολοσσιαία θέματα που άπτονται της εθνικής, εδαφικής κυριαρχίας. Ήδη αυτός και οι υπουργοί του αποδεικνύουν στην πράξη, πόσο υποκριτές ήταν όταν συγκεντρωνόταν όλος ο λαός για τις Πρέσπες στις μεγάλες πλατείες του Βορρά και του Νότου.

Μέχρι να πάμε στο τραπέζι και επειδή έχουν τελειώσει και τα λεφτά της Ευρώπης, ο Ερντογάν θα στείλει χιλιάδες στα νησιά μας. Ήδη στέλνει. Οι υποδομές της χώρας για υποδοχή, φιλοξενία και προώθηση είναι ανύπαρκτες. Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε και ένας αόρατος μηχανισμός στην Αθήνα που έδινε χαρτιά σε εκατοντάδες που έφευγαν προς διάφορες ευρωπαϊκές κατευθύνσεις, πράγμα που είχαν εντοπίσει οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Τώρα, ο γερμανικός έλεγχος είναι απόλυτος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία ευτυχώς διατηρεί την γεωπολιτική κυριαρχία των ΗΠΑ και τις καλές σχέσεις με τον Νετανιάχου.

Στο τέλος όμως και αυτό θα αποτελέσει το θέμα των επομένων ετών θα πάμε στο καζάνκαζάν του Ερντογάν. Θα κάτσουμε στο τραπέζι.

Όπως όλοι ακούτε και βλέπετε, ο πρωθυπουργός, ο Άδωνις Γεωργιάδης και πολλά στελέχη της κυβέρνησης αποδέχονται ότι δεν παρέλαβαν καμένη γη από τον Τσίπρα. Επειδή ο Μητσοτάκης δεν κάνει καμία κουβέντα με το Βερολίνο ή δεν μπορεί να κάνει για τα υπερπλεονάσματα, απλά το Μαξίμου λέει ότι δεν είχε συμφωνήσει τη μείωσή τους ο Τσίπρας. Από την άλλη πλευρά, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, όλη η Κουμουνδούρου λένε ότι ο Μητσοτάκης τρώει έτοιμα και επιλέγει να αφήσει το πλεόνασμα στο 3,5%. Ήδη τις πρώτες 70 ημέρες αυτής της κυβέρνησης, φαίνεται η δυσανεξία που υπάρχει, να παρουσιάσουν ότι η πολιτική της είναι ανάπτυξη για όλους.

Χθες, ο Καραμανλής τζούνιορ, γιος του Αχιλλέα απογοήτευσε 3 φορές τους Θεσσαλονικείς γιατί είπε ότι το μουσείο της Ακρόπολης στοίχισε λιγότερο από τις ανασκαφές στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

Αν υπάρχει απάτη και αισχροκέρδεια πρέπει να την αναδείξει. Δεν μπορεί να μιλάει έτσι, χωρίς να λέει με στοιχεία ποιοι έφαγαν χρήματα στο μετρό Θεσσαλονίκης και αν πράγματι οι προηγούμενοι εργολάβοι δεν έκαναν έργο. Όσα λέει απορροφώνται από τη μέση λογική ως γενικότητες και καταγγελίες χωρίς στοιχεία. Όπως και να έχει, η Θεσσαλονίκη δεν θα έχει ΜΕΤΡΟ. Όπως και να έχει η Μακεδονία στερείται υποδομών.

Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση περιορίζεται σε βολές για την πολυτελή πράγματι διαβίωση του ΣΥΡΙΖΑ, για τις σχέσεις του με την κα Παναγοπούλου, για τις φιλίες του με την κα Μέρκελ και για τα πυροτεχνήματα που πετάει ότι είναι και πάλι Τσε Γκεβάρα. Η αλήθεια είναι ότι ούτε οι πρώην, δηλαδή οι Συριζαίοι, ούτε ο Μητσοτάκης τολμάνε να ζητήσουν με τη γροθιά πάνω στο τραπέζι μείωση πλεονασμάτων. Οι Έλληνες πορεύονται με την ελπίδα ότι κάτι καλύτερο θα γίνει, αλλά η καθημερινότητα τους διαψεύδει».

«Σήμερα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων παίζει πολύ η κλοπή του στρατιωτικού υλικού στη Λέρο. Μήπως έχουμε πάλι κάποιες ιστορίες τρομοκρατίας και νέες επιτυχίες Χρυσοχοίδη;», αναρωτήθηκε τέλος ο γνωστός δημοσιογράφος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

 1. Πήγε κι’ αυτός στη Μύκονο και φωτογραφήθηκε με το σκυλάκι κι’ έβγαλε τη χοντρο-κοιλάρα του στη Ψαρού, σαν όλες τις επώνυμες τηλεπερσόνες. Αντί να όμως να πάρει λίγο χρώμα, γύρισε πιο κίτρινιάρης, με τις ηλίθιες παπάρες που αμολάει καθημερινά με θύματα ειδικά τους ταξιτζήδες. Ο τύπος είναι ένα γελοίο λαμόγιο.

 2. Ναι να καθησουμε στο τραπεζι διαπραγματευσεων με τον Εντορκαν
  και να ζητησουμε πολιμικες αποζημιωσεις για τη γενοκτονια των Ποντιων ,τα κατεχομενα της Κυπρου ,
  αποζημιωσεις αρχης γενομενης απο την Αλωσι του Βυζαντιου το 1453 μεχρι σημερα.
  Καθως και για τα εξωδα αποκαταστασης λαθρομεταναστων και να του επιστραφουν τα εκατομυρια λαθρομεταναστων .
  ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ.
  Εχει κοστια ο Μητσοτακης και οι ευρολυγουριδες πολιτικοι της Βουλης.

 3. Εχω φορτωσει, με τον ΜαλακοΤραγκα. Ποιος Σαμαρας, ρε βλημα;;; Πατριωτης, ο Σαμαρας;;; Που υπεγραψε, μνημονια;;; Ποιος τιτλοποιησε, τους υδρογονανθρακες;;; Αντε ρε, αδειασε μας, την γωνια. Και που` σαι! Κανα σωου, σαν εκεινα, τα παλια, με την γκιοσσα, κλπ., θα μας κανεις;;; Μωρη!

 4. Γεια σου, ρε Τραγκα! Αντικειμενικε, Συστημικε, δημοσιοκαφρε! Που οι αναλυσεις σου, κατευθυνονται παντοτε, απο το συμφερον σου! Ακου λοιπον, για να μαθαινεις. ΗΠΑ = Ο.Β.Ρ.ΙΟΙ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ = ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ. ΕΛΛΑΔΑ = ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Αρα;;; Παμε, παρακατω. Ιστορια, ξερεις;;; Αν ξερεις, θα γνωριζεις και τον ρολο, ενος εκαστου. Οπως και την σχεση τους, με την Τουρκια. Που παντα κανει, την βρωμικη δουλεια, κατ` εντολην, ολων των παραπανω. Οσο, για το Ι.σ.ραηλ;;; Θα μας πεις κατι, για την συμφωνια, που απο χρονια, εχει υπογραψει, με τους Τουρκαλαδες, για το φυσικο, αεριο, της Κυπρου;;; Αντε, Γελοιε. Γερασες και μυαλο, δεν εβαλες!

 5. 1 «Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε και ένας αόρατος μηχανισμός στην Αθήνα που έδινε χαρτιά σε εκατοντάδες»

  2 «δεν παρέλαβαν καμένη γη από τον Τσίπρα.»

  3 «οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, όλη η Κουμουνδούρου λένε ότι ο Μητσοτάκης τρώει έτοιμα και επιλέγει να αφήσει το πλεόνασμα στο 3,5%. »

  Ντροπή του Τράγκα να επαινεί τον σύριζα. Καλά, ας μην εκτιμά τον Κυριάκο, δικαίωμά του είναι αυτό. Αλλά να μιλάει υπέρ του σύριζα… αυτό είναι αίσχος!!! Κατάντια.

 6. Κυριε Φραγκα ειμαι ο Αντωνης και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Ποσα φραγκα να σου στειλω?χαχαχαχα

 7. το τσανακι και σφουγγοκωλαριος του Σαμαρα αρχισε παλι τις υποκλισεις. ασχολεισου ρε Τραγκα με το γυναικακι σου που ειναι και ομορφουλα κι ασε τους τεμεναδες, γιατι οποιος δεν ποτιζει το κηπο του θα τον ποτισουν αλλοι.

 8. Ως προ τι να καθήσει ο Μητσοτάκης στο τραπέζι των διαπραγμματεύσεων με τον Τούρκο? Να διαπραγματευτεί ως προ τι? Το σπίτι μας? Να πάει να διαπραγματευτεί την περιουσία του πατέρα του…… Δεν θα τον βρεί το 2020 με τα μυαλά που κουβαλάει!!! Αλλά ένας άνθρωπος που προσκυνάει Γερμανία-ΗΠΑ για να τον κάνουν πρωθυπουργό(γιατί δεν είναι άξιος να διεκδικήσει την πρωθυπουργία με το σπαθί του) να περιμένουμε τα χειρότερα…Ξύπνα Ελληναααα…..

 9. Ο Σαμαράς για την Ελλάδα είναι δοκιμασμένο καμένο χαρτί.Τι μας λες ρε Τράγκα.

 10. Μακελειό.και Τράγκας έχουν.μείνει μόνο για να μας ξεστραβώνουν καθώς βυθιζόμαστε στον βούρκο της αμάθειας και αδιαφορίας όλο και πιο πολύ!

Leave a Response