Γκέλα για την Μπάγερν Μονάχου πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, στο 2-2 με την Αουγκσμπουργκ

Κοινοποίηση:
bayern

Κακή ημέρα σήμερα για την Μπάγερν Μονάχου, λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για τους ομίλους του Champions League.

Η Μπάγερν φιλοξενήθηκε στην WWK Arena του Άουγκσμπουργκ από την τοπική ομάδα για την 8η αγωνιστική της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση ενός λεπτού μετά από την έναρξη του ματς χάρη σε γκολ του Ρίχτερ, ενώ η Μπάγερν έχασε νωρίς και τον βασικό της στόπερ. Ο Νίκλας Σούλε τραυματίστηκε στο γόνατο, ενδεχομένως πολύ σοβαρά, και βγήκε εκτός αγώνα, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 12′ από τον Αλάμπα.

Οι Βαυαροί ισοφάρισαν στο 14ο λεπτό με κεφαλιά του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (σκόραρε για ενδέκατο σερί επίσημο ματς) μετά από σέντρα από αριστερά του Σερζ Γκνάμπρι. Αυτός ήταν που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μονάχου λίγο μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (49′) μετά από ασίστ του Κοουτίνιο.

Κι ενώ όλα έδειχναν απόδραση για την Μπάγερν τρεις ημέρες πριν από το ματς με τους ερυθρόλευκους, δέχθηκε σοκ από έναν πρώην ερυθρόλευκο. Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου νίκησε τον Νόιερ μετά από πάσα του Χον Κόρδοβα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ετσι δεν έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Καραϊσκάκη (Τρίτη, 22:00) η Μπάγερν Μονάχου και με τον σοβαρό τραυματισμό του Σούλε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το 2015 η Μπάγερν 0-3 τον γάυρο μέσα στο Καραϊσκάκη.Κάτσε μήπως σπάσει το ρεκόρ της Γιουβέντους με τα 7 η Μπάγερν.Όποτε να μην μιλάνε πολύ γιατί στην Ευρώπη δεν υπάρχει παράγκα για να τους σώσει και την Τρίτη η Μπάγερν θα είναι πιο αγριεμένη μετά το σημερινό 2-2.

Comments are closed.