Γεωργιάδης: «Αν δεν είχε διαρρέυσει το κότερο, ο Τσίπρας δεν θα ανακοίνωνε τα μέτρα»

Κοινοποίηση:
Άδωνις Γεωργιάδης

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις … δήθεν διευκολύνσεις από μέρους του Πρωθπουργού Αλέξη Τσίπρα

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» και σχολιάζοντας το πακέτο των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, δήλωσε ότι αν δεν είχαν διαρρεύσει οι φωτογραφίες του Τσίπρα από τις διακοπές του στο κότερο της κυρίας Παναγοπούλου, ενδεχομένως να μην είχε παρουσιάσει τα μέτρα κι ότι το έκανε για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα.
Όπως συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης, είναι εξαιρετικά ευχάριστο ότι ο κ. Τσίπρας μετά από 4,5 χρόνια στην εξουσία κατάλαβε το λάθος του και επανέφερε τον ΦΠΑ στην εστίαση εκεί όπου τον είχε παραλάβει από την κυβέρνηση Σαμαρά. «Βέβαια αφού κατάλαβε το λάθος του, θα πρέπει να επιστρέψει και τα χρήματα που πλήρωσαν οι Έλληνες αυτά τα χρόνια», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Το ίδιο ισχύει και για την εισφορά αλληλεγγύης, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ ερωτηθείς αν η ΝΔ θα ψηφίσει τα μέτρα, απάντησε ότι η ΝΔ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ που καταψήφιζε ακόμα και τα θετικά μέτρα και βέβαια θα τα υπερψηφίσει. Επίσης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, παρατήρησε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός να πανηγυρίζει, από τη στιγμή που με τα μέτρα που ανακοίνωσε, απλά επαναφέρει ορισμένα πράγματα από εκεί όπου τα είχε παραλάβει από την κυβέρνηση Σαμαρά. Σε ότι αφορά το θέμα με τις διακοπές του Πρωθυπουργού στο σκάφος της κυρίας Παναγοπούλου, επανέλαβε ότι είναι παράνομες καθώς του έγινε παραχώρηση και ότι άλλα πολιτικά πρόσωπα έχουν παραιτηθεί για μικρότερα σκάνδαλα από αυτό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΟΡΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΦΑ ΠΗΔΙΞΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΜΑΡΟΤΟ Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΓΙΟΖΗΣ

Leave a Response