Γεμίσαμε Ισλαμιστές στο Ελλαδιστάν! Πακιστανοί κάνουν ότι γουστάρουν στο κέντρο της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
MAKELEIO

Απίστευτα πράγματα στο κέντρο της Αθήνας ! Στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Σταδίου δίπλα στο Σύνταγμα! Πακιστανοί κυκλοφορούν προκλητικά με την σημαία του Πακιστάν φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του ισλάμ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΣΣΣΣΣΣΣΣ…ντροπη !!

    Τι θα πει η κυρα τασια ο κυριτσης ο μουζαλας και η υπολοιπη αναρχοπαρεα που ενοχλεις τους λαθροπιθηκους ?

    Αυτοι θα δωσουν ξανα την εξουσια στον ψευτοπινοκιο …..

  2. ένας δεν βρέθηκε να τούς γέμισή τον κώλο σκάγια? εμείς είμαστε σε ξένες χώρες και δεν δώσαμε ποτε δικαίωμα

  3. Ποιόν κασιδιαρη και χ.α ρέ ηλίθιοι; Πακιστανους έχουν κί αυτοί στά σπίτια τούς! Βγείτε εσείς νά τούς στείλε τε στό διάολο, ανεύθυνοι, καλοπερασάκηδες, καναπεδαίοι!

  4. Βγάλτε τον Κασιδιάρη να τους μαζέψει με την ηλεκτρική σκούπα,αλλά την νοθεία Πίος θα την παλέψει στης εκλογές!!!

  5. Οι γαμημενοι Όλοι οι λαθρο πακιστανοί, Αφγανοί, Μπαγκλαντές, αραπαδες, μαροκινοι, συριοι κλπ να τους πάρουνε στα σπίτια τους τα κάτωθι λαμογια: αμυρας, Ψαριανός,, βουλτεψη που είχε μόνιμο στασίδι στον Τριανταφυλλόπουλο, πουστοψαλτε, υποφαντης, Παπαδημητρίου, κοσσιωνη, μαδρου, πουστο τσιμας, Γεωργιάδης, η καριολα η Ασημακόπουλου η γριά μιλφαρα, αυτός ο μαλακας που πάει για Δήμαρχος Πατρών και άλλοι παρά πολλοί !!!!!!!

  6. Καλησπέρες καλό μηνα!

    Οι ισλαμοφασίστες πακιστανοί,’εαν περάσουν με την ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ απο τα Εξάθλια,θα είναι καλοδεχούμενοι γιατί ΑΓΓΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΠΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Ν ΑΓΑΠΑΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ακ’ομη κι αν πεις ότι σαρέσει η αλίκη Βουγιουκλάκη.

Comments are closed.