Γελοίο δημοσιογραφικό τσιράκι της Κουμουνδούρου, ζητάει να μπει λουκέτο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Παραδίδουμε την υστέρω στη χλεύη των “κακοποιημένων συζύγων”

Κοινοποίηση:
poystides

Ένα θρασύτατο δημοσιογραφικό υποκείμενο (θα λέγαμε ανδρείκελο αλλά πιθανόν να εκλείπει το πρώτο συνθετικό της λέξης ( ἀνήρ + εἴκελος (όμοιος),  με δυσδιάκριτα τα όρια να εντοπιστεί στο ξυρισμένο του κεφάλι ή στο φαλακρό τσιμεντένιο κρανίο του τραχανοπλαγιά, έστω ελάχιστο μυαλό, ζητάει- ναι είναι αλήθεια- να μπει λουκέτο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

Μάλιστα με απύθμενο θράσος, απαιτεί κιόλας η δημοσιογραφική οπή του ελέους, ο άπλυτος του τουρκομαχαλά στον οποίο τον έχουν αφήσει ασύδοτο για να γράφει ότι μαλακία του κατέβει ο νους, να ξυπνήσουν οι αρχές και να επιληφθούν ώστε ο συνάδερφος Χίος αλλά και το ΜΜΕ που εργάζεται να αλυσοδεθεί από το κράτος των κόκκινων Χμερ.

Όμως ανάμεσα στα πολλά που γράφει αυτή η βαλτή ποντικομαμή, φαίνεται ότι έχει τσούξει την ωοθήκη του, η μεγάλη αποκάλυψη για την υπόθεση Νοβάρτις και συγκεκριμένα για το ρεπορτάζ μας που ουσιαστικά συνέβαλε ώστε ένας κατηγορούμενος για παθητική δωροδοκία (ότι τα παιρνε δηλ. από την πολυθενική του φαρμάκου), να μην δραπετεύσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως διέφυγε ο Καραβέλας της Siemens.

Το τσιράκι αυτό όμως, θα πάρει το μάθημα που πήραν όλοι όσοι προσπάθησαν να τα βάλουν με τον κόσμο που στηρίζει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το makeleio.gr. Να φάει δηλαδή την τούρτα του βόθρου που έσκαψε με τα βρωμόχερά του, στην  μούρη. 

Ότι και να κάνετε-γελοίοι κόλακες και λινάτσες του συστήματος- θα πάθετε ότι έπαθαν όλοι όσοι προσπάθησαν να ταχθούν σε στρατόπεδο συμφερόντων που πολεμάει τα συμφέροντα του Λαού. Σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, εχθρών του Λαού.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, είναι εδώ, δίπλα στα συμφέροντα του πολίτη και θα το τρώτε, πουτανάκια και υστερικές τσούλες, μέχρι να σας θάψουμε σε καμία “υψικάμινο” του καμένου σας -από τις ουσίες- μυαλού. Οι χασικλήδες της δημοσιογραφίας και τα κοκάκια του συμμοριτισμού, είναι η σπεσιαλιτέ μας. Κατεβάστε τις φούστες και ερχόμαστε με γεμάτα τα μπουκάλια. Άλλο που δεν θέλετε, λούγκρες της Κουμουνδούρου…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΣΥΠΡΑ .

  2. ελα ρε χιο μαρτυρα με το τσιγκελι στα βγαζουμε δεν εχει ονομα η εισαι κοτα μακροπουπουλατη που λεει και η μεγαλοκοπελα τι αγνωστα μας τα λες ονομα

  3. Μπογδάνος σίγουρα … που εμφανίζεται ότι έχει και ..δεσμό με κάποια…

  4. Έτσι είναι η δημοκρατία του Σύριζα, η φίμωση σε ό,τι δεν τους συμφέρει. Έχουν την εντύπωση πως αν δεν υπήρχε το Μακελειό θα τους σεβόμασταν και θα πιστεύαμε στις χιλιάδες μπούρδες που ξεστομίζουν; Ρεζίλι γίνονται κάθε μέρα. Ψόφησαν και βρώμισαν, ας δούνε την πραγματικότητα επιτέλους και να αφήσουν τους χιτλερισμούς γιατί φορτώνουμε περισσότερο. Όλος ο κόσμος τους βρίζει, μόνο αυτοί που βόλεψε με ρουσφέτια ο Σύριζα λένε πως ο γάϊδαρος πετάει και είναι όλα καλά.

  5. Τσιραι του ΣΥΡΙΖΑ το πατριωτικο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ηρθε για να μεινει.Σε λιγο ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελει μια μαυρη και σκοτεινη αναμνηση για την Ελλαδα και τους Ελληνες.Το φετεινο GAY PRIDE της Αθηνας θα ειναι φτωχοτερο αφου θα απουσιαζει η Τσακαλωτα, η Κουρακη και ο αντρας Τζανακοπουλος.

  6. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΦΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΛΟ Κ@ΛΟ .

Comments are closed.