Γελάνε και τα συρτάρια! Το μήνυμα της Αχτσιόγλου προς τους εργαζόμενους (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
efi_1107-768x528

Επί ΣΥΡΙΖΑ η ανεργία μειώθηκε περίπου 8,5 μονάδες φτάνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2011, τονίζει σε ανάρτησή της στο Twitter η εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Η ανάρτηση αυτή έγινε με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της έρευνας εργατικού δυναμικού της ΕΛΣΤΑΤ για τον Απρίλιο 2019, επισημαίνοντας ότι «η αύξηση του κατώτατου μισθού και η επαναφορά των ΣΣΕ συνοδεύτηκαν με νέες δουλειές».

Συγκεκριμένα η κ. Αχτσιόγλου γράφει:

«Τον Απρίλιο 2019 η ανεργία έπεσε στο 17,6%, μειωμένη περίπου 8,5 μονάδες επί ΣΥΡΙΖΑ και στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2011. Η αύξηση του κατώτατου μισθού και η επαναφορά των ΣΣΕ συνοδεύτηκαν με νέες δουλειές. Συνεχίζουμε στο πλευρό των εργαζομένων, από κάθε θέση».

Δείτε την ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ , ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΕΙΝΑΙ , ΟΥΣΤ
    Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΜΕΡ ΨΩΜΟΛΙΣΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΗ ΠΛΕΟΝ

  2. Ότι και να πείτε μία δεξιά κυβέρνηση έχει καλύτερη σχέση με τον πλούτο απ ότι η αριστερά. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κούλης ο κοκορολαίμης ο Mr. Bean και το κόμα του θα κάνουν αυτό που πρέπει αμερολύπτως, ανιδιοτελώς και χωρίς αλαζονία. «Είναι γλυκό το πιοτό της εξουσίας…. ποιός είν αυτός που δεν λακτάρισε να πιεί, μία στιγμή κλεμένης αμαρτίας, λίγο πολύ όλοι την έχουμε γευτεί!!!! «

  3. Αλήθεια είναι. Αφού φύγαν όλοι στο εξωτερικό και δεν έμεινε κανείς στην Ελλάδα μειώθηκε και η ανεργία της….

Leave a Response