Γέμισε φίδια η Θεσσαλονίκη – Δεν προλαβαίνουν τις κλήσεις οι Αρχές

Κοινοποίηση:
fidia

Κλήσεις, τη μία μετά την άλλη, δέχτηκαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα από πολίτες που ήρθαν αντιμέτωποι με φίδια μέσα στην πόλη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το thestival.gr τα φίδια αυτά είναι έφιοι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα από τα φίδια είχε μήκος 1,8μ. και ζύγιζε 1,3 κιλά. Παρότι η θέα ενός τόσο μεγάλου ερπετού μπορεί να προκαλέσει τρόπο, φαίνεται πως το συγκεκριμένο ειδος είναι ακίνδυνο.

Τα φίδια μπορεί να φτάσουν στις πόλεις κρυμμένα στις μηχανές των αυτοκινήτων. Στη Θεσσαλονίκη ο Εφιος είναι γνωστός ως Λαφιατης, λανθασμένα όμως μιας και ο πραγματικός Λαφιάτης είναι άλλο είδος φιδιού

Τι κάνουμε όταν δούμε φίδι;

Αν δούμε ερπετό μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης καλούμε την άμεσο δράση (100), την Πυροσβεστική (199) ή τη Δράση για την Άγρια Ζωή και θα έρθει κάποιος εθελοντής το συντομότερο δυνατό για να το απομακρύνει. Για άλλες περιοχές αναζητείστε αν υπάρχει εθελοντής που μπορεί να βοηθήσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ. ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΥΙΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΣΑΣ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΣΩΣΤΑ !!

  2. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ?????ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΗΚΑΜΕ!!!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!

  3. ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΕΜΑΤΟ ΦΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ…. ΟΚ ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ… ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΤΑ ΦΙΔΙΑ… ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ…

Comments are closed.