ΓΙ’ΑΥΤΟ η Ελλάδα δεν μπορεί να πάει μπροστά: Δείτε και διαδώστε το ΒΙΝΤΕΟ που τα λέει ΟΛΑ

Κοινοποίηση:
1

Κάποιες φορές τα πολλά λόγια, είναι φτώχεια.


Το παρακάτω βίντεο, μας θυμίζει γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να πάει μπροστά.

Μεταφερόμαστε πίσω στη νύχτα που συγκλόνισε τον απανταχού ελληνισμό μέσα από τη ματιά ενός καταδρομέα, που έζησε τα γεγονότα από πρώτο χέρι.
Τις κρίσιμες εκείνες ώρες επικρατούσαν δυο διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες στη χώρα. Από τη μία ήταν εκείνοι που κλήθηκαν να υπερασπιστούν την πατρίδα όπως ξέρουν, όλα τα εμπλεκόμενα στρατιωτικά τμήματα ειδικών δυνάμεων, στα οποία σύμφωνα με τις μαρτυρίες υπήρχε τάξη και ετοιμότητα, αφού γιαυτό εκπαιδεύονται μια ζωή.

Από την άλλη, επικρατούσε το χάος των πολιτικών, που μέσω της διπλωματικής οδού (όπως πάντα), κοιτούσαν να λύσουν το πρόβλημα από την άνεση των γραφείων τους.

Όπως εξιστορεί ο καταδρομέας, κάποια στιγμή δόθηκε η εντολή για καίριο πλήγμα κατά των Τούρκων και μετά από πέντε λεπτά, δόθηκε νέα αρνητική εντολή. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα κωμικοτραγικό παιχνίδι των πολιτικών εις βάρος της πατρίδας μας.

Ακούστε και μόνοι σας παρακάτω, το πως οι ένοπλες δυνάμεις για ακόμη μια φορά ντροπιάστηκαν από τους πολιτικούς, όταν διέταξαν τους καταδρομείς να αποχωρήσουν και να εγκαταλείψουν την επιχείρηση, μετά από ένα αλαλούμ τηλεφωνημάτων.

Δυστυχώς αυτή η υποχωρητική πολιτική που δείξαμε σαν χώρα τότε, δεν έχει σταματήσει μέχρι σήμερα σε ΟΛΑ τα επίπεδα (Εθνικά θέματα, μεταναστευτικό, κτλ). Όπως λέει και ο καταδρομέας στο βίντεο, σε φέρνουν στο σημείο να αναρωτιέσαι ποιος ο λόγος να είσαι καταδρομέας, αφού δεν σε αφήνουν να κάνεις αυτό για το οποίο εκπαιδεύτηκες;

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ελλας:Ασκος κλυδωνιζονος μηδεποποτε βυθιζομενος.
    Μη αγχωνεστε,προετοιμαστειτε,ερχεται ο καιρος που θα γινει αιμα και σταχτη.

  2. ζω στην Θράκη (θα καταλάβετε στην συνέχεια).
    πως είναι δυνατό, να πάμε μπροστά, όταν, οι Πομάκοι της Θράκης, μας δουλεύουν και το μυαλό τους, είναι στην Τουρκία. τι εννοώ μας δουλεύουν. πρώτη τους γλώσσα, είναι τα Πομάκικα (κοντά Βουλγάρική γλώσσα), δεύτερη τα Τουρκικά και Τρίτη με το ζόρι, τα Ελληνικά. Ελληνικά, τα μικρά παιδιά, μαθαίνουν, τα τελευταία 10 χρόνια (χοντρά χοντρά).

    όταν ανοίγει ο Πομάκος, ένα Κατάστημα, τα έπιπλα, τις καρέκλες και αναλόγως, τι άλλο πρέπει να μπει μέσα σε αυτό, τα φέρνει από Τουρκία. όχι γιατί είναι φτηνά (σκατά φτηνά είναι), γιατί το μυαλό του, η ψυχή του, ακούει Τουρκία.

    η μαντίλα, σε μια μικρή Πομάκα, πάει 800 Ευρώ. οι Πομάκοι, κάνουν, το λιγότερο 3 παιδιά.
    2.100 Ευρώ, χωρίς να κουνήσει η οικογένεια το δακτυλάκι της, στο σπίτι μέσα, ΚΆΘΕ ΜΉΝΑ.

    τα δάνεια που τους έδινε το Ελληνικό κράτος, πριν την κρίση ;
    τα δάνεια που τους έδινε, η Τουρκική Τράπεζα, που άνοιξε υποκαταστήματα στην Θράκη ;

    οι Πομάκοι, είναι ποιο φανατισμένοι πιστοί, από τους Τούρκους.
    μόνο όποιος ζει εδώ πάνω, μπορεί να ξέρει, τέτοια πράματα.

    λένε, τι μας φταίνε οι Πομάκοι. γεννήθηκαν στην Ελλάδα.
    μας φταίνε γιατί, όλοι ξέρουν, για το εύκολο χρήμα και την προδοσία της Ελλάδας, από τους ίδιους τους Έλληνες, αλλά, κανείς, δεν μιλάει.

  3. ΑΝ ΚΟΙΤΑΖΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

  4. Αυτή η χώρα είναι καταραμμενη να πέφτει από προδότες σε προδότες. Αυτό δε θα αλλάξει ποτέ δυστυχώς.

    1. Αυτή η χώρα είναι καταραμμενη να πέφτει από ραγιαδοψηφοφορια σε ραγιαδοψηφοφορια. Αυτό δε θα αλλάξει ποτέ δυστυχώς.

Comments are closed.