ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ και το twitter παραληρεί για την… πλανητική γκάφα του Τσίπρα και την παρέμβασή του για τον Αμαζόνιο

Κοινοποίηση:
tsipras_2_12

Έκπληξη, αρνητικά σχόλια, ακόμα και… θυμηδία προκάλεσε η χθεσινή διαδικτυακή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για την κλιματική αλλαγή, όταν κατηγόρησε διαδικτυακά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν είπε τίποτα στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, κατά την πρόσφατη συνάάντηση των δύο ηγετών στο Παρίσι, για τις φωτιές στον Αμαζόνιο.

Δεν ήταν μόνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, που διέψευσε τον κ. Τσίπρα, παραθέτοντας σχετικό απόσπασμα από τις δηλώσεις Μητσοτάκη και υπενθυμίζοντας ότι οι περιβαλλοντικές ευαισθησίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ… άργησαν 4,5 χρόνια, αλλά και πολλοί χρήστες του Twitter, που αντιμετώπισαν με χιούμορ τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπενθυμίζοντας παράλληλα τις ευθύνες του για τις τραγωδίες σε Μάνδρα και Μάτι.

Πολλοί σχολίασαν, επίσης, το γεγονός ότι o κ. Τσίπρας έγραψε στα social media: «Οι φωτιές στον Αμαζόνιο απειλούν, όχι κάποια μακρινή γειτονιά του πλανήτη, αλλά το κοινό μας σπίτι. Τη γη». Προφανώς, ήθελε να πει ότι οι φωτιές στον Αμαζόνιο δεν απειλούν κάποια μακρινή γειτονιά του πλανητικού συστήματος, γιατί διαφορετικά δεν βγάζει νόημα, καθώς ο πλανήτης που κατοικούμε… τυγχάνει να είναι είναι η Γη!

Δείτε χαρακτηριστικά tweet:

 

https://twitter.com/IwannhsXwston/status/1165280642759888905

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΛΌΓΩ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΑΝΤΙΛΕΙΨΗΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΝΆΠΟΔΑ ΠΡΏΤΑ ΛΎΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΆΜΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ Προλαβαίνουν. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ :ΔΕΝ ΈΧΩ ΑΣΠΙΡΊΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΈΦΑΛΟ ΚΑΙ ΠΆΩ ΣΤΗΝ BAYERN THΣ ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΆΝΩ ΤΟΝ ΚΆΜΠΟΣΟ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΦΤΙΆΞΕΙ ΈΝΑ ΦΆΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΝΤΊ ΝΑ ΠΆΩ ΣΤΟ ΠΕΡΊΠΤΕΡΟ ΝΑ ΠΆΡΩ ΈΝΑ ΚΟΥΤΆΚΙ.

  2. Μιλάει αυτός για φωτιές που ξέχασε πέρυσι ενώ ήταν στη κυβέρνηση κάηκαν πάνω από 100 άτομα. Πως βλαξ πολιτικος και ακόμα πως βλάκες οι Έλληνες που ψήφισαν έναν καιροσκόπο, τυχοδιώκτη και τυχάρπαστο κακομαθημένο τσογλανι.

Leave a Response