Βόμβες Λαφαζάνη: Αυτός είναι ο «Ρασπούτιν»

Κοινοποίηση:
Ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την επίσκεψή του στον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων σχετικά με τη δικογραφία που σύμφωνα με δημοσίευμα, έχει συνταχθεί κατά του κ. Λαφαζάνη για δράσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς, Αθήνα, Τρίτη 12 Ιουνίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Τον «Ρασπούτιν» στον οποίο αναφέρεται η αντιπολίτευση όταν η συζήτηση καταλήγει στην υπόθεση Novartis, κατονόμασε ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στα «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΙ.

Σε ερώτηση για τον «Ρασπούτιν» στην κυβέρνηση, ο επικεφαλής της ΛΑΕ είπε χωρίς να μασήσει τα λόγια του: «Ο κύριος Παπαγγελόπουλος είναι ο Ρασπούτιν».

Παράλληλα, χαρακτήρισε παθολογικά μυθομανή τον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ επανέλαβε ότι με την πολιτική ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ η χώρα δεν πρόκειται να βγει από την κρίση.

«Ο κ. Βαρουφάκης, δεν το λέω τώρα το έλεγα όταν ήταν ακόμα υπουργός Οικονομικών, είναι άνθρωπος του συστήματος 100%, είναι ο άλλος Τσίπρας, είναι παθολογικά μυθομανής. Τον έζησα εγώ τους 5-6 μήνες της διακυβέρνησης. Είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε τα μνημόνια».

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις είναι άλλη υπόθεση. Σε αυτές κάναμε πρόταση συνεργασίας. Η αλαζονική αυτάρκεια δεν είναι για το καλό του τόπου», συμπλήρωσε.

«Έχουμε πολιτικές συμμορίες εδώ. Δεν έχουμε κόμματα. Έχουμε πολιτικούς καταληψίες του κράτους. Τώρα φεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταλάβει το κράτος. Δεκάδες χιλιάδες διορισμούς υπαλλήλων, παρα-υπαλλήλων, συμβούλων. Έλεος πια, έλεος! Διαμοιράζουν τα χρήματα και διαμορφώνουν ένα κομματικό στρατό. Και από εκεί και πέρα κάνουν πελατειακές σχέσεις με τους ημέτερους επιχειρηματίες», συμπλήρωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. O Βαρουφακης ειναι επί πλέον τρομερά φιγουρατζης. Όταν τόν ρώτησαν γιατί εγκατέλειψε τήν Αστραλια απήντησε : Because of that “awful little man” αναφερόμενος στόν πρωθυπουργό τής Αυστραλίας John Howard , ο οποίος τόν κυνηγούσε γιατί ο Γιάνης τον κατηγορούσε στην τηλεοραση.Τον χαρακτηρισμό τόν αντέγραψε ο Γιάνης απο τον αντίστοιχο τού Nixon γιά το γεράκι τόν Donald Rumsfeld πού τόν απεκαλεσε “shrewd little bastard” !

Comments are closed.