Βόμβες Βασίλη Παϊτέρη! «Ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ρατσιστές»

Κοινοποίηση:
nikolopoulos-682x384

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Βασίλης Παϊτέρης εξέφρασε -μεταξύ άλλων- τη δυσαρέσκειά του για τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Σπύρο Παπαδόπουλο τους οποίους χαρακτήρισε «ρατσιστές» γιατί -όπως υποστηρίζει- δεν εντάσσουν στο πρόγραμμά τους Έλληνες τσιγγάνους.

«Ο Χρήστος Νικολόπουλος έκανε τη συναυλία «Όλοι μαζί μπορούμε» και όλοι αυτοί μαζί είναι ρατσιστές γιατί δεν βάζουν μέσα στο πρόγραμμά τους έναν Έλληνα τσιγγάνο. Είμαι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τσιγγάνων και υποτίθεται ότι αυτή η συναυλία είναι μια χορηγία για τις ευπαθείς ομάδες, για τους ανθρώπους που δεινοπαθούν. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή του. Του έχω πει να κάνουμε ένα αφιέρωμα για τον Μανώλη Αγγελόπουλο, του είπα να φέρουμε τσιγγάνους μορφωμένους, απ’ όλη την Ελλάδα, που είναι οδοντίατροι, παπάδες, γιατροί… την ελίτ. Του είπα να φωνάξω όλους τους τσιγγάνους καλλιτέχνες και αρνήθηκε γιατί είναι ρατσιστής, του το έστειλα και σε μήνυμα» είπε χαρακτηριστικά.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πετάξτε τα σκουπίδια στη θάλασσα ή καλύτερα φωτιά για να μην βρωμίσουν και τα νερά…!

  2. Αυτή η «ευπαθής» ομάδα σαρώνει όλα τα επιδόματα, φόρους δεν πληρώνει και κάθε τόσο μέλη της συλλαμβάνονται για πράξεις εναντίον όλων των άλλων μη ευπαθών ομάδων.

  3. Παϊτέρη, γίνε και εσυ ρατσιστής και μην ασχολείσαι με εμάς , δεν θα σου γκρινιάζουμε , απο την ίδρυση του κράτους ευπαθή ομάδα είστε , ας σας βοηθήσουν ολοι αυτοί οι μορφωμένοι (ρωμα) που έχετε στις τάξεις σας

Leave a Response