Βόλος: Βγαίνει από τη φυλακή η καθαρίστρια που πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού – Η απόφαση του δικαστηρίου – Τι θα γίνει στη συνέχεια

Κοινοποίηση:
1

Με απόφαση δικαστηρίου, η 53χρονη αποφυλακίζεται για λόγους υγείας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο
Αναστέλλεται η απόφαση προφυλάκισης της 53χρονης καθαρίστριας σύμφωνα με απόφαση που έλαβε πριν από λίγο το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας.

Πρόκειται για την υπόθεση που έχει απασχολήσει το Πανελλήνιο και αφορά την καταδίκη σε 10ετη φυλάκιση της 53χρονης για πλαστογραφία του Απολυτηρίου Δημοτικού.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, η γυναίκα αναμένεται να αποφυλακιστεί για λόγους υγείας, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σε λιγο τους απατεωνες σ’ αυτη τη χωρα θα τους δινουν και βραβειο!!!! Η κυρια αυτη παρανομισε και με την πλαστογραφια που εκανε, ισχυρισθηκε μαλιστα οτι δεν ηξερε πως αυτο που εκανε ηταν κακο, εδω βεβαια δεν χρειαζονται σχολια, πηρε την θεση καποιου αλλου ανθρωπου, ο οποιος ειχε τα νιμιμα εγγραφα και που θα ειχε και αυτος παιδια και ηταν σε αναγκη!!!!! Καποιοι λοιπον να σταματησουν να λαικιζουν για να παρουν ψηφους!!!! Τωρα καποιοι αλλοι πλαστογραφοι, που μαλιστα χειρουργουσαν και καναν τους γιατρους και πεσανε στα μαλακα, αυτο ειναι απαραδεκτο, οχι δυο μετρα και δυο σταθμα!!!!!! Και οχι δεκα χρονια για πλαστογραφια και πεντε για δολοφονια, αντι για ισοβια!!!!!

  2. Η καθαριστρια παρανομησε,γιατι την θεση αυτη θα την δικαιουτο καποια αλλη στην ιδια περιπου ταξικα θεση
    Καλο ειναι να μην στηριζουμε παραβατικοτητες ,αλλα επειδη δουλεψε τα χρηματα ας μην επιστραφουν,ομως πρεπει να απολυθει για την παραβαση που εκανε να ωφεληθει κι αυτη κ η οικογενεια της,ενω υπαρχουν κ αλλοι αναξιοπαθουντες που δεν παρανομουν κ ισως εχασαν την ευκαιρια να ζησουν οι οικογενειες τους καλλιτερα

  3. Όλα τα λαμόγια έξω μικρά μεγάλα…. καθαρίστρια, Φλώρος, Τζοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, Μπουτάρης….

Comments are closed.