Βράζει ο Έβρος! ΛΑΘΡΟ έφτασαν με την βάρκα τους, την πήραν στα χέρια και συνέχισαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
evros-im

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που αποτυπώνει την κατάσταση με τις αυξημένες ροές λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα δια μέσου του Έβρου ποταμού κατέγραψε ο οικονομολόγος Αναστάσιος Λαυρέντζος την περασμένη Κυριακή.

Στο βίντεο φαίνεται μια ομάδα λαθρομεταναστών από το Αφγανιστάν να έχει φτάσει στο ελληνικό έδαφος με μια βάρκα την οποία μεταφέρουν στα χέρια.

Σύμφωνα με μια γυναίκα που βρισκόταν μαζί με τον κ. Λαυρέντζο τρεις από την ομάδα πλησίασαν το αυτοκίνητο γιατί «ίσως αρχικά πίστευαν ότι είμαστε στρατιωτικοί. Μετά είδαν ότι τους τραβάμε βίντεο».

Συνεχίζοντας την περιγραφή των όσων συνέβησαν, η δημοσιογράφος Μελαχροινή Μαρτίδου ότι ένας εξ αυτών που τους προσέγγισαν «ήταν καλοντυμένος, κουβαλούσε ένα σακίδιο πλάτης και διέφερε από τους άλλους. Ίσως ήταν ο διακινητής που τους πέρασε και τους οδήγησε με GPS στο σημείο που είχε συμφωνηθεί».

Το βίντεο διάρκειας 35 δευτερολέπτων κλείνει με τους λαθρομετανάστες να το βάζουν στα πόδια στο άκουσμα της λέξης «police».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτη ειναι η καταντια της Ελλαδας, ενα ξεφραγο αμπελι, οποιος θελει μπαινει σε μια βαρκα και ερχεται, ειτε στα νησια, ειτε απο τον Εβρο!!!!! Κανενας δεν ενδιαφερεται για αυτη την κατασταση!!!!!!Οι πιο πολλοι απο αυτους θα γινουν παραβατικοι και θα υποφερουν οι πολιτες!!!!!!!

  2. Και μόνο που το βλέπω μου γυρνάνε τα άντερα. Η κατάντια μιας ένδοξης χώρας που οι πολίτες της έχουν γίνει πλεόν λούστροι και αδερφάτο, για μερικά ψωροευρό που τους δίνουν οι κατσαπλιάδες και μελλοντικά τα παιδιά τραγουδιστών.

Comments are closed.