Βγάλε τον πολιτικό σου σκασμό! Παρέμβαση ΔΟΥΡΟΥ για την…

Κοινοποίηση:
dourou_1

«Τα επικίνδυνα παιχνίδια της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, απαιτούν ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και πνεύμα συνεννόησης, με τους εταίρους μας και την ίδια την Άγκυρα» δήλωσε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σχετικά με «τις εντάσεις που δημιουργεί η Άγκυρα στην Ανατολική Μεσόγειο και την έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ».

«Στις κρίσιμες στιγμές, λαός, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία είμαστε ενωμένοι.

»Και αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να «διαβάζουν» όλοι για την Ελλάδα.

»Γιατί το διακύβευμα, που δεν είναι άλλο από τη διεθνή νομιμότητα, δεν αφορά μία ή δύο χώρες, αλλά το σύνολο της διεθνούς κοινότητας» τόνισε η κα Δούρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΡΕΝΑΚΙ , κόψτο το παραμυθάκι.

    Εσείς δέν συνέρχεσθε ακόμα και όταν σάς έχουμε κάνει “μαύρους από το πολύ εκλογικό φούμο”. Μα τόσα καταλαβαίνετε , αυτό φαίνεται , διότι είδαμε και πόσα είχατε καταλάβει , όταν , γιά ένα καθαρά συγκυριακό λόγο , γιά μία και μόνον φορά, ελάβατε την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, σε μία στιγμή άκρατης αγανάκτησης και επειδή είχατε υποσχεθή τού κόσμου τά ψέμματα.

    Αδειάστε μας την γωνιά και σύ και ο Τσαλακώτος, που , τώρα, εσχάτως, υπόσχεται ότι “θα δείξη και άλλη μία μεροληψία, υπέρ της μεσαίας τάξεως”. Ρενάκι, δεν θέλουμε “μεροληψίες” και “ειδικές μεταχειρίσεις”, ούτε από σένα ούτε από τούς Τσαλακώτους. ΄Εντιμη διακυβέρνηση χρειαζόμαστε και εσύ και η παλιοπαρέα σου δεν μπορέσατε να την δώσετε.

    Σού στέλνω και ένα μήνυμα γιά τον “Αλέκσης”, να τού το διαβάσης: Κανείς δέν τον εμπιστεύεται, όχι μόνον, αλλά πολλοί, ακόμα, τον φοβούνται μέχρι τέλους , μέχρι που να παραδοθή και το τελευταίο προπύργιο της διακυβερνήσεως Σύριζα.

    ΄Οταν ένας πρωθυπουργός διερωτάται , από τηλεοράσεως, “εάν έχη η θάλασσα σύνορα??”, οπωσδήποτε πρέπει να διερωτηθή κανείς εάν γνωρίζει ότι “καί η ξηρά έχει σύνορα”.

    ΄Οταν ο Χώρος τον οποίο εκπροσωπεί ανακηρύσσει “τάς Σημαίας” , σε “ένα κομμάτι πανί”, την στιγμή που ο όρκος των Στρατιωτών και των Αξιωματικών είναι , μεταξύ των άλλων “Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις τάς Σημαίας, νά μή τας εγκαταλείπω και να μή αποχωρίζωμαι ποτέ απ’ αυτών”, διερωτάται , ευλόγως, εάν έχει κατανοήσει , ο πρώτος πολίτης της Χώρας, την έννοια τού Στρατιωτικού ΄Ορκου τού Ελληνικού Στρατού.

    Αυτό το οποίο είναι ζητούμενο από τις αριστερές κυβερνήσεις , είναι η “ομαλή μετάβαση”. Μέχρις ότου επισυμβή , αυτό είναι ζητούμενο.

    Το ζητούμενο είναι , η Αριστερά, να έχη την εντιμότητα , εφ’ όσον έτσι αποφασίση ο Τελικός Κριτής που είναι πάντοτε , ο Ελληνικός Λαός, να παραδώση αμέσως και ανεμποδίστως την εξουσία.

    Περιμένουμε την Κρίση του Ελληνικού Λαού, σε 21 ημέρες από σήμερα.

  2. ΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΙΕΡΑ ΣΤΗΘΗ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ,ΑΛΛΑ ΟΙ .ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΜΑΣ!!!! .ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕ ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ,ΣΤΟ ΜΑΤΙ,ΚΛΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΡΑ.

  3. τι μιλας ρε αχρηστο ατομο εχεις και αποψη τρομαρα σου στο ματι σε περιμενουν γιατι δεν πας λαμογιο

Comments are closed.