“Βγάζεις το σημείωμα του θανάτου σου” – 16χρονη βρήκε το κουράγιο και τους έστειλε στην Δικαιοσύνη για τις γυμνές φωτογραφίες!

Κοινοποίηση:
KINITO

Δεν τους φοβήθηκε, τους κοίταξε στα μάτια και τους «νίκησε»! Ο λόγος για την 16χρονη κοπέλα που είδε τις πιο προσωπικές της στιγμές στα… μανταλάκια. Να πωλούνται στο διαδίκτυο με δράστες δυο νεαρούς που την Πέμπτη, 10.10.2019, οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης. H κοπέλα είχε σχέση με έναν εκ των δύο κατηγορουμένων, στον οποίο είχε στείλει γυμνές φωτογραφίες της.

Εκείνος τις έδωσε τον συγκατηγορούμενό του κι αυτός με την σειρά του ξεκίνησε να τις πουλά στο ίντερνετ!

Οι γυμνές φωτογραφίες την έκαναν να θέλει να αυτοκτονήσει!

Ο δικηγόρος της λέει πως η κοπέλα σώθηκε «χάρη στην παρατηρητικότητα δύο σπουδαίων γονέων που παρατήρησαν την ψυχική της μετάπτωση κι αντιλήφθηκαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει».

Η ντροπή και η απελπισία που ένιωθε, την οδήγησαν ένα βήμα πριν την αυτοκτονία. Τα συναισθήματά της τα κατέγραψε, μάλιστα, σε μια κόλλα χαρτί, στην οποία έφτασε στο σημείο να περιγράφει μέχρι και την στιγμή της κηδείας της.

Η μητέρα της, βρήκε στο δωμάτιο της κοπέλας ένα σημείωμα, που είχε γράψει μια φίλη της, που προσπαθούσε να την πείσει να μη βάλει τέλος στην ζωή της.

«Μια μέρα γυρνάς στο σπίτι μετά το σχολείο. Ήταν ακόμη μια απαίσια μέρα. Είσαι έτοιμη να εγκαταλείψεις. Πηγαίνεις στο δωμάτιό σου, κλείνεις την πόρτα και βγάζεις το σημείωμα του θανάτου σου που έγραψες, έσβησες και ξαναέγραψες από την αρχή. Μην το κάνεις«, έλεγε.

Μετανιωμένος ο πρώην φίλος της, είπε στο δικαστήριο για τον φίλο του: «Έμαθε πως η… μου έχει στείλει γυμνές φωτογραφίες της και με παρακαλούσε ένα μήνα να του τις στείλω., εγώ αρνιόμουν. Μια μέρα όμως τελικά τις έστειλα. Δυο βδομάδες μετά το θέμα πήρε έκταση, μάλωσα μαζί του, του έλεγα να σταματήσει, αλλά εκείνος συνέχιζε να τις στέλνει και σε άλλους και μάλιστα να παίρνει και χρήματα γι’ αυτό«.

Η δίκη των δύο νεαρών αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Γενάρη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: