Βαρύ «χτύπημα» για την οικογένεια Καραμανλή! Τι συνέβη;… (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
1

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια Καραμανλή! Το χτύπημα που δεν περίμεναν, έγινε γνωστό μόλις τώρα….

Συγκεκριμένα, το άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή που βρίσκεται στη Νέα Παραλία, στη Θεσσαλονίκη, βανδάλισαν άγνωστοι.

Οι βάνδαλοι έγραψαν με μαρκαδόρο τη λέξη «Μ@@@ς» πάνω από το όνομά του. Σημειώνεται πως το άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει βρεθεί στο στόχαστρο βανδάλων και άλλες φορές στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, στις 22 Ιουνίου 2012 βρέθηκε μία τορπίλη μπροστά από το άγαλμά του.

Στο σημείο είχε κληθεί κλιμάκιο του Στρατού με πυροτεχνουργούς προκειμένου να εξετάσουν το εύρημα, το οποίο εντοπίστηκε στη διάρκεια χωματουργικών εργασιών για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται πως άγνωστοι είχαν γράψει συνθήματα και στο νέο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που στήθηκε στη συμβολή των λεωφόρων Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Όλγας στο κέντρο της Αθήνας.

Θύμα των βανδάλων, είχε πέσει επίσης στο παρελθόν και άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Φλώρινα, καθώς άγνωστοι του είχαν ρίξει κόκκινη μπογιά.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΚΕ ΤΟ ΒΑΛΕ ΣΤΙΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ………………

  2. Ο/Η Ὁ ἐχθρός ἐντός τῶν τειχῶν,ντίπ γιά ντίπ ζωντόβλα λέει:

    Ἀγάλματα σέ ἐκείνους πού πραγματικά τά ἀξίζουν ὅπως ὁ Καποδίστριας,ὁ Διάδοχος Κωσταντίνος Ι,ὁ Μεταξᾶς καί ὁ Παπαδόπουλος καί ὄχι σέ ἐθνοπροδότες,ρέ κουνάβια.

    https://www.youtube.com/watch?v=eVNPcwhG3P8

Leave a Response