Βίντεο – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με τον Μάικλ Τζάκσον: Ανακρίνεται για ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ και…!

Κοινοποίηση:
ΒΙΝΤ.jpg ΟΚ

Το βίντεο αποτελεί ίσως τη μοναδική καταγεγραμμένη ανάκριση του Μάικλ Τζάκσον σχετικά με το ροζ σκάνδαλο. Στο επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό, διάρκειας 10 λεπτών, ο “βασιλιάς της ποπ” εμφανίζεται να

γελά νευρικά, καθώς δέχεται ερωτήσεις από ομάδα δικηγόρων. Αφορούν τις καταγγελίες για τις “ανάρμοστες” σχέσεις του με τους τότε ανήλικους, Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζόρνταν Τσάντλερ και Μπρετ Μπαρνς.

Ο διάσημος καλλιτέχνης, που ήταν 37 χρονών τον Μάρτιο του 1996 που ελήφθη το βίντεο, δείχνει ιδιαίτερα νευρικός σε όλη τη διάρκεια της κατάθεσης.

Παρότι ξεσπά συνεχώς σε γέλια και κάνει αστεία, η αμηχανία του είναι φανερή, ενώ δέχεται τις ερωτήσεις στο ξενοδοχείο “Four Seasons” της Νέας Υόρκης.

Το απόσπασμα που φέρνει στο φως η Daily Mail αποτελεί κομμάτι της τρίωρης συνολικά κατάθεσης του ποπ σταρ, στο πλαίσιο μήνυσης που είχαν καταθέσει εναντίον του 5 απολυμένοι υπάλληλοι της Neverland.

Οι πρώην υπάλληλοι του Μάικλ Τζάκσον ισχυρίζονταν ότι ο “βασιλιάς της ποπ” τους απέλυσε επειδή τον είχαν δει να φέρεται ανάρμοστα στα παιδιά που κατά καιρούς φιλοξενούσε στην πολυτελέστατη έπαυλή του.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο, οι δικηγόροι των 5 απολυμένων υπαλλήλων θέτουν αρκετές ερωτήσεις στον ποπ σταρ σχετικά με τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: