ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ! Ναύαρχος Αποστολάκης VS Ναύαρχος Κουντουριώτης! ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ

Κοινοποίηση:
1

Ο ένας πολέμησε για την απελευθέρωση της Μακεδονίας… Δύο μετάλλια !

Ο άλλος υπέγραψε την παράδοση της… Άπειρά μετάλλια!

Και ναί.. Κάτι δεν πάει καλά εδώ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. κριμα γιατι ειχαμε και μια εκτιμηση στα Ο.Υ.Κ. ξεφτιλα!!!

  2. Αντιναυαρχος Λυμπερης,Αντιναυαρχος Αποστολακης,βρειτε τις διαφορες

  3. Για να φαίνονται ότι έχουν παράσημα, ενώ δεν τα έχουν πάρει για κάποια ηρωική πράξη σε πεδία μαχών, τους τα δίνουν τιμητικά για τους βαθμούς που παίρνουν….κ έτσι ενώ οι πραγματικοί ήρωες με ανδραγαθήματα παίρνουν ένα παράσημο, αυτοί με δημόσιες σχέσεις σκαρφαλώνουν στα ανώτατα αξιώματα….κ παίρνουν πλάκα τα παράσημα… Όχι μόνο ο Αποστολάκης αλλά κ ο Στεφανής τέως Α/ΓΕΣ και οι άλλοι….

  4. ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΙΑΔΙΚΑ ΚΛΕΠΤΟΠΑΣΟΚΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΗΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΖΟΥΦΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    1. Εσύ φίλε έχεις πρόβλημα και με την Κρήτη;
      Η Κρήτη όντως είναι λεβεντογέννα απο πάντα (σε όλους τους εθνικούς αγώνες πρώτοι έτρεχαν οι Κρητικοί).
      Το ότι βλέπουμε και κάποια από τα τσουτσέκια προδότες της χώρας, να έχουν καταγωγή απο Κρήτη, δεν δίνει σε κανένα το δικαίωμα να μέμφεται αυτόν τον τόπο.
      Προσοχή λοιπόν στις δηλώσεις μας…

  5. Να τα λέμε όλα. Όπως και οι στρατιωτικοί στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους είναι δημόσιοι υπάλληλοι και άχρηστοι γα το έργο τους (επιτρέπεται βατράχι ΟΥΚ να αφήνει το στρατό για καρέκλα σε κυβέρνηση μπολσεβίκων και να βάζει πρώτος υπογραφή για την προδοσία;) καλή ώρα όπως ο συγκεκριμένος με τα δύο κιλά μετάλλια, έτσι και ο καθημερινός νεογραικός σε αντίθεση με τους προγόνους μας, είναι με ένα κινητό στο χέρι, φρέντο, τατουάζ, μαγκιά κλανιά και κwλο φινιστρίνι. Οι πρόγονοί μας με το τίποτα έκαναν χώρα και πολέμησαν απέναντι σε κάθε είδους εχθρό γιατί δεν γούσταραν να ζουν σε κατοχή, ενώ σήμερα όλος ο λαός περιμένει να μας λυπηθεί ο κάθε προδότης και να μας φορμάρει με λίγη βαζελίνη. Το να τους πάμε (δημοκρατικά πάντα) σπρώχνοντας εμείς ο κυρίαρχος λαός, δεν είναι επιλογή φαίνεται για μία κοινωνία που έχει παραδοθεί περιμένοντας ψίχουλα μισθούς και συντάξεις, μία κοινωνία χωρίς ιδανικά, μία κοινωνία της κλειδαρότρυπας, μία κοινωνία που έχει πουλήσει πατρίδα θρησκεία οικογένεια για να είναι σύγχρονη και ιν.

  6. Το φωνάζω από κάρο, οι καραβανάδες είναι όπως άλλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.
    Το Μετάλλια τα περνούν για της κάψεις που κάνουν στους Πολίτικους.

Comments are closed.