“ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ”, επιτέλους! Μια τεκνατζού σε απόγνωση: “Kάτω τα χέρια απ΄ τη Χαρούλα”

Κοινοποίηση:
akrita xaroyla

Πολλές και έντονες ήταν οι αντιδράσεις από το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η υποψήφια με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου παραιτήθηκε μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι συνέχισε να παίρνει τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει. Στην υπόθεση ενεπλάκη και το όνομα της Χαρούλας Αλεξίου και υπήρξαν πολλά επικριτικά σχόλια για το γεγονός ότι είχε καταθέσει υπέρ.. της Μυρσίνης Λοΐζου στο δικαστήριο (η Αλεξίου ήταν στενή φίλη του Μάνου Λοΐζου και πολύ στενά συνδεδεμένη με όλη την οικογένεια).


«Τη Μυρσίνη τη γνωρίζω από παιδάκι. Μου είπε τι είχε συμβεί μετά από μία κλήτευση, που έλαβε, γιατί ντρεπόταν. Είναι πολύ έντιμη. Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα οικονομικά και δεν είχε πάρει είδηση ότι λάμβανε σύνταξη, που δεν δικαιούταν» ανέφερε στο Open η Χαρούλα Αλεξίου προκαλώντας νέο κύμα επικριτικών σχολίων στα σόσιαλ μίντια. Στο τελευταίο αντέδρασε η Έλενα Ακρίτα που με ανάρτησή της υπερασπίστηκε ανοικτά -όπως κάνει πάντοτε- την Αλεξίου. Συγκεκριμένα η Ακρίτα έγραψε στο fb:


«Ήρεμα λίγο οι κανίβαλοι. Αυτός ο τόπος χρωστάει πολλά στη Χαρούλα Αλεξίου. Την αγαπάμε και την τιμάμε, αφήστε ήσυχη αυτή τη σπουδαία γυναίκα. Άλλο διαφωνία κι άλλο δολοφονία χαρακτήρα. Ο κόσμος καίγεται κι εμείς θα λιθοβολήσουμε τη Χαρούλα; Που εκτός από μεγάλη φωνή είναι και Η ψυχούλα; Ε, δεν είμαστε καλά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ποιά είσαι ρε και αποκαλείς τον κόσμο κανίβαλο επειδή αντιδράει στις απατεωνιές σας κοπροσκυλο και εσύ και αυτές που υποστηρίζεις. Όλα αυτά τα χρόνια η τραγουδιάρα για την τσέπη της δούλευε δεν είδα να κάνει καμιά ευεργεσία για να τι χρωστάει ο τόπος. Άντε να χαθήτε τιποτένιες που επειδή έχετε δημόσιο λόγο νομίζετε ότι είστε και κάτι. Από το χαρακτήρα που έχετε είστε μηδενικά και ακόμα πιο κάτω.

  2. Αφου σας το ειπε ξεκαθαρα η γυναικα! Δεν καταλαβε πως επαιρνε την συνταξη ολα αυτα τα χρονια! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ??…

  3. αχου το μωρε το μικρο το αθωο το αβγαλτο που δεν ειχε καταλαβει ότι παιρνει την συνταξη χωρις να την δικαιουται …40 χρονων γαιδουρα εβλεπε λεφτα να ερχονται από το πουθενα και ειπε α ο καλος θεουλης μου τα εστειλε.σε ποιον τα πουλατε αυτά ρε?τα πιστευετε στα αληθεια αυτά που λετε η μας περνάτε για τοσο μαλακες?

  4. Κοίτα ποιά μιλάει….
    Μιλάει η ‘μαϊμού΄, η Ακρίτα, η βολεμένη κόρη υπουργών, για ΄κανίβαλους΄?? Αυτή που έχει φάει πολλούς ανθρώπους για την καριέρα της ??

  5. Δηλαδή όποιος διαπρέπει στην δουλειά του έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει μια απατεώνισσα χωρίς να επικριθεί για το συγκεκριμένο ατόπημα; Το έχει χάσει τελείως αυτή η Ακρίτα. Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να θεοποιείς τους κοινούς θνητούς. Είναι λάθος η Αλεξίου και καλύτερα να τραγουδάει παρά να παίρνει θέση για μια που δεν δούλεψε ποτέ της. Δεν είδα καμία κατηγορία για τον Μάνο Λοϊζο και δεν θα ήταν και δίκαιο για τον ίδιο, η κόρη του όμως έφταιξε και κρίθηκε για τις πράξεις της. Η Αλεξίου μπλέκει το συναίσθημα με την λογική προσπαθώντας να εξωραϊσει το λάθος. Ας το εμπεδώσει επιτέλους πως είναι μάπα το καρπούζι, καμία σχέση με τον πατέρα της.

  6. Aκου κυρα Ακριτα, καννιβαλοι ειστε εσεις η γενια της μεταπολιτευσης που με τις ψηφους σας 45 χρονια τωρα καταντησατε την ψευτοδημοκρατια σας χειροτερη απο χουντα. Φαγατε με χρυσα κουταλια οοοολοι και οοολες εσεις τις γενιας της μεταπολιτευσης. Εσεις ειστε καννιβαλοι και το θηραμα ηταν η Ελλαδα.

  7. Η Αλεξίου και η κάθε Αλεξίου για την πάρτη της και την τσέπη της δούλευε και τραγούδαγε,σε τι πράμα δλδ της χρωσταμε?δεν κατάλαβα,πήγε πολεμησε?έκανε καμία επανάσταση για τον τόπο?πίπες στον λοιζο επερνε,όσο για την Ακρίτα ψάξτε κά διαβάστε αν θυμάμαι καλά παντελονιαζρ και αυτήν σαν την Λοϊζου σύνταξη χωρίς να την δικαιουται,δεν θυμάμαι ακριβώς την φάση ,όποιος ψάξει ας το γράψει εδω

    1. Από όσο γνωρίζω παίρνει σύνταξη από το μπαμπάκα της για τις αγαμες θυγατέρες. Όπως καταλαβαίνεις όλα αυτά τα κοπρόσκυλα πληρώνουμε και μας κουνάνε και το δάχτυλο. Ουστ ρε κηφήνες.

  8. Αυτες οι τύποι οι κουλτουριαριδες κατέστρεψαν την Ελλάδα άλλο ταλέντο άλλο πατριωτισμός υπήρχαν όμως κι άλλα ταλέντα που δεν είχαν την τύχη τους και τις γνωριμίες τους και ανώτερα από αυτές και χάθηκαν αυτή είναι η Ελλάδα δυστυχώς

  9. Τι ακριβώς χρωστάει η Ελλάδα στους θολοκουλτουριάρηδες του νέου κύματος: Κουμουνιστοσυμμορίτες/ρίτισες σαν την Αλεξίου και τους φίλους της έφεραν τον τόπο σε αυτά τα χάλια καθότι τα πρόβατα είναι εύκολολ να τα καθοδηγήσεις….

    Φυσικά και το καλιτεχνικό της ταλέντο είναι πολύ μεγάλο. Καμία αντίρρηση αλλά, άλλο το ταλέντο και άλλο η προπαγάνδα μέσω αυτού.

  10. Η γυφτισσα αυτη εγινε γνωστη την επταετια κ ηταν κ τοτε αριστερη. Οσοι Ελληνες ακουγαν τ σαχλοτραγουδα της ν σταματησουν. Εχουμε πολεμο ή εισαι μ την Ελλαδα ή οχι

  11. Αν άκουγε τό πατριωτιό τραγούδι τού πατέρας της”Δέκα παλικάρια στήσανε χορό
    στού Καραισκάκη τό κονάκι.Ολη νύχτα λέγανε τραγούδια γιά τή λευτεριά”δέν δεχ-
    χόταν ποτέ νά γινει υποψήφιος τού προδότη Τσίπρα.Αμαύροσε τό όνομα τού αξε-
    χαστου συνθέτη Μάνου Λοίζου.Μεγάλη αμαρτία.
    Γιάννης

    1. Ο μπαμπας της εγραψε μοθσικη και οχι τους στιχους.Αν τον δειςτην μαπα του θα δεις οτι ηταν μιγας

  12. Μεγαλη προσφορα στην Ελλαδα τα τουρκογυφτικα τραγουδια , μαλιστα στην τουρκια της εχουν κανει και αγαλμα οι τουρκαλαδες της Αλεξιου , ηταν καλεσμενη και στα αποκαλυπτηρια , γεμισαμε σκυλουδες της μαρξιστικης κουλτουρας που διατεινονται και ευεργετριες της χωρας…πφφφφφφ

  13. ακριτα μαθε αν δεν ξερισ πωσ χαρουλεσ και σια μασ χροστατε δεν σασ χροσταμε…εμεισ σασ καναμε τρανταχτα ονοματα και εμεισ θασ καταργουμε….διοτι χορισ την βλακια την δηκι μασ εσεισ δεν θα ειπηρχατε……

  14. Μαζευτικαν τα κουμμουνιστικια φρικια για να υπερασπιστουν την απατεωνισσα λοιζου,αλλα η η ακριτα ξερει από τετοια σαν αγαμη κορασις τα βουτουσε για χρονια,ουστ κοπροσκυλα,αναλογα με τις βρωμιες σας θα είναι και τα σχολια που κανουμε

Comments are closed.