ΒΟΜΒΕΣ ΝΑΠΑΛΜ! Ο ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΣΙΕΜΕΝΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕΙΣΜΟ! ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΙ «ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ» ΤΡΑΓΚΑ – ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ… ΛΕΦΤΑ, Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΒΟΛΤΕΣ» ΣΤΟ ΚΚΕ!

Κοινοποίηση:
photo_georgiou_ilias

Όλα ήταν έτοιμα… Το ραντεβού είχε κλειστεί στον Διόνυσο. Ο Ηλίας Γεωργίου της SIEMENS, περίμενε τον Στέφανο Χίο… Ήταν αποφασισμένος να μιλήσει… Να πει πολλά! Και είπε!

Και με όσα είπε, είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει σεισμό στο πολιτικό σύστημα, λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές! Γιατί, εάν πράγματι έχουν γίνει όπως τα μετέφερε στον δημοσιογράφο, τότε οι πάντες θα πρέπει να κρυφτούν!

Με λίγα λόγια, το πρώην αφεντικό της SIEMENS, έδωσε τους πάντες. Με ονοματεπώνυμο, στοιχεία και αποκαλύψεις που για κάποιους που γνωρίζουν πολύ καλά, δεν είναι έκπληξη! Έκπληξη είναι για αυτούς που τα μαθαίνουν για πρώτη φορά!

Μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Γεωργίου είπε τα εξής:

– Εγώ έδωσα στον Αντώνη Σαμαρά μια μαύρη σακούλα 13 εκατομμυρίων στο σπίτι του στην Κηφισιά μπροστά στην πεθερά και τη γυναίκα του!!!

– Εγώ έδινα 2 – 2 τις βαλίτσες με τα εκατομμύρια στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη! Μια φορά του δώσαμε 400 εκατομμύρια στην Γερμανία!

– Ο Τράγκας με τον Κακαουνάκη ερχόντουσαν στο γραφείο μου στην SIEMENS και με εκβίαζαν! Και μου ζήταγαν εκατομμύρια γιατί είχαν στα χέρια τους τηλεφωνικές υποκλοπές του στρατηγού Γρυλλάκη! Μετά τους ανέλαβε ο Κόκκαλης και τους έδωσε μίζες αυτός!

– Ο Κόκκαλης πλήρωσε τον Συμπιλίδη και τον Σαμαρά και έριξαν την κυβέρνηση του Μητσοτάκη! Μας έλεγε «βάλτε πλάτη να τον ρίξουμε! Και τον ρίξαμε! Και μετά πανηγυρίζαμε! Και καλά του κάναμε γιατί πήγε να μας χαλάσει τη δουλειά!

– Εγώ πήγαινα τις βαλίτσες με τα λεφτά στον Περισσό και στο ΚΚΕ.

 

Λεπτομέρειες, στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».

Το πρώτο μέρος των αποκαλύψεων! Γιατί έρχεται και το δεύτερο μέρος που είναι πιο αποκαλυπτικό!

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ! ΒΟΜΒΕΣ ΝΑΠΑΛΜ!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. και μετα βγαινει ο σαλταρισμενος γουρλοματης και θελει να διοικησει την χωρα

    Προσεχε ΕΛΛΗΝΑ .,.,..,αυτη η γαμ@#%νη οικογενεια δεν θα ησυχασει αν δεν σου ρουφηξει το αιμα .,.,

    απο την μια πλευρα ο γιος του βρυκολακα και απο την αλλη ο τσιπροπινοκιος ,.,

    γυριστε την πλατη στους κλεφτες και προδοτες

  2. Μια αφελης ερωτηση,αυτος ξερει τοσα πολλα και τα λεει απλως σε έναν δημοσιογραφο,χωρις να παει στον εισαγγελεα να τα πει;;;;; και γιατι μιλαει τωρα ο τυπος και όχι πιο πριν;

  3. Ε ΡΕ ΓΛΈΝΤΙΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΠΈΣΟΥΝ ΜΕ ΌΣΑ ΈΧΟΥΝ ΒΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ…
    ΟΥΔΈΝ ΚΡΥΠΤΌΝ ΥΠΌ ΤΟΝ ΉΛΙΟΝ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!
    ΘΑ ΤΡΊΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΙΝ!
    ΞΕΒΟΥΛΩΣΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΚΙ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΦΡΟΝ!

  4. Εχετε πολυ πλακα εσεις οι ανθελληνικες αναρχοκατσαριδες που πεταγεστε και γραφετε τις ανθελληνικες μπουρδες σας. Εδω ειναι Ελλαδα,η χωρα εχει αρχες ηθη εθιμα παραδοσεις ιστορια χιλιαδων ετων. Αμα σας αρεσουν, αμα ΔΕΝ σας αρεσουν ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ελληνοφωνες κατσαριδες.

  5. ΜΆΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ο ΨΗΛΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ!!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΦΙΛΕ,ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ.ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ,ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,Ο ΔΕ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΕ ΧΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΥΛΑΚΗ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ….

  6. στεφάνε χιο τι να πω…ΜΠΡΑΒΟ. ΣΤΕΦΑΝΕ ξεσκισε την βρωμοοικογενεια… που μας εχει κατσει στο σβερκο απο παντου… μπραβο πατριωτη…

  7. Η Χρυση Αυγη σας φταιει κοροιδα ψηφοφοροι εε??? Φατε τωρα δημοκρατες μεταπολιτευτικους πολιτικους και δημοκρατες μεταπολιτευτικους δημοσιοκαφρους. Γιδια ψηφοφοροι

    1. Αφού είσαι τόσο περήφανος για τη χρυσή αυγή γιατί δεν φοράς μπλούζα χρυσής αυγής όταν βγαίνεις έξω;
      Φόρα μια μπλούζα και βγες μια βόλτα να σε …γνωρίσουμε καλύτερα.

      Αλλά θα μου πεις εδώ συνέλαβαν όλο το κόμμα και πήγαν δεκαπέντε άτομα να τους συμπαρασταθούν κι αυτοί ήταν υπάλληλοι που φοβήθηκαν ότι θα χάσουν το μεροκάματο…

      1. Ναζιστρουλα είναι η ταναπου που σε έφερε σε αυτόν τον κόσμο χασικλη

      2. Εγω φοραω πουστρα,χαριλαου τρικουπη και σμολενσκυ,ελα να σε πυροβολησω στους ορχεις να σου φτιαξω αιδοιο,για ελα ρε μαγκακι,φερε και τις φιλες σου,προσεχε ομως εχω magnum 357………………χαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Ειμαι ο Καλαχαν και τιμωρω ανθελληνες,χαχαχαχαχαχαχαχα

  8. Πουτάνα αόμματε πιτσαδόρε θα πληρώσεις, όχι μόνο γι’ αυτό. Τον Φύσσα τον έφαγε κάποιος που “φυτεύτηκε” στη Χ.Α, αλλά όχι για λογαριασμό της Χ.Α. Ο Φύσσας σκοτώθηκε για κάτι που έχει σχέση με το κάψιμο της Marfin με εντολή από ψηλά και γι’ αυτό ο φίλος σου ο Ρουπακιάς είναι σπίτι. Μήπως ξέρεις κάτι γι’ αυτά Αντωνάκη;

Comments are closed.